Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Black & White - SMART Karaoke - 03.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 05. ožujka 2011. god. u 13:35

 

U četvrtak su se u klubu Black & White održale Smart karaoke s bogatim tjednim, mjesečnim i godišnjim nagradama, akcijskim cijenama, hostesama, te brojnim iznenađenjima. Posjetitelji su mogli okušati svoje pjevačko umijeće, zabaviti se s prijateljima, napraviti predah od radnog tjedna, ali i osvojiti vrijedne nagrade. Mikrofona se primila čak i Mada Peršić, poznatija kao ovogodišnja natjecateljica Top modela by Vanja Rupena. Zabava je trajala cijelu noć.


Opširnije...
 
Zagreb - Dora 2011 / 6 emisija - 26.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 27. veljače 2011. god. u 15:30

 
Oni su tijekom napete polufinalne emisije DORE 2011 dobili najviše glasova publike – Daria 11.844 a Jacques 8937. Njih dvoje će nastupiti sljedeće subote u finalnoj emisiji DORE 2011, kada ćemo dozanti tko će ove godine predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u Dusseldorfu! Inače, u deset minuta glasanja tijekom polufinalne emisije zaprimljeno je ukupno 28.306 glasova. U finalnoj emisiji sljedeće subote Daria Kinzer i Jacques premijerno će izvesti tri pjesme skladane upravo za tu prigodu, a onda ćemo doznati skladbu i izvođača koji će nas predstavljati na Eurosongu u Dusseldorfu!


Opširnije...
 
Zagreb - Dora 2011 / uoči šeste večeri - 26.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 27. veljače 2011. god. u 15:01

 

Na početku šeste emisije DORE 2011 doznali smo i rezultate cjelotjednog glasovanja koji su otkrili kako je preostali, treći kandidat koji će se pridružiti polufinalistima Mirku Švendi Žigi i Jacquesu Houdeku – Darija Kinzer. Prije polufinalne emisije Dore 2011 natjecatelje je pozdravio Danijel Popović, koji je i sam sa svojom legendarnom Džuli nastupao na Eurosongu, a uspješan nastup poželjeli su im članovi večerašnjeg žirija – Josipa Lisac, Emilija Kokić i Branko Bubica iz klape Maslina.


Opširnije...
 
Plaza - Groove with TURKTHEDJ - 26.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 27. veljače 2011. god. u 11:42

 

Novo luksuzno mjesto za večernji izlazak u gradu Zagreb zove se Plaza Bar. Otvoren je u stambeno, trgovačko-poslovnom kompleksu Kvaternik Plaza koji se nalazi u bloku između Maksimirske i Nemčićeve ulice u Zagrebu. U subotu je na rasporedu bila klupska večer naziva "GROOVE". Za vrhunsku zabavu zadužen je bio popularni TURKTHEDJ, čiji opus sadrži RnB & House klasike te aktualne hitove, uz live pratnju na bongosima. Plesalo se, pilo i uživalo u odličnoj atmosferi koja je vladala u luksuznom Plaza Bar-u.


Opširnije...
 
Black & White - Girl's Night Out - 26.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 27. veljače 2011. god. u 11:23

 

U subotu je u Black & White Clubu bila posebna noć posvećena ljepšem spolu naziva Girl's Night Out. Sve cure su imale samo za sebe poseban šank gdje su mogle besplatno konzumirati Jägermeister i Vodku od 22-24h. Plesalo se i pilo cijelu noć, uz odličnu glazbu za koju je zadužen bio DJ Bagy puštajući najbolje narodne i domaće hitove.


Opširnije...
 

   Stranica 430 od 458

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.