Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Diamond - Ana Nikolić - 11.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 12. veljače 2011. god. u 17:55

 

U petak je elitni Diamond pripremio za sve pravu poslasticu, koncert popularne Ane Nikolić. Ana je redajući svoje najveće hitove doslovno zapalila Diamond i digla mnogobrojnu ekipu na noge. Plesalo se, pjevalo i pilo u odličnoj atmosferi koja je cijelo vrijeme bila na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Plaza Bar - Soul Sister Jelena - 11.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 12. veljače 2011. god. u 02:02

 

U petak nakon napornog radnog tjedna, kao idealno mjesto za opuštanje mnogi su odabrali klub Plaza, gdje ih je očekivala soul večer uz Soul Club Band i Soul Sister Jelenu. Uz bogati repertoar najvećih svjetskih soul, funk i pop hitova iz razdoblja posljednja tri desetljeća, oduševili su mnoge.


Opširnije...
 
Zagreb - Dora 2011 / 3 emisija - 05.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 06. veljače 2011. god. u 15:28

 

Pet natjecatelja nastavlja utrku za Doru – večerašnji favoriti publike bili su Katica Marinović, Ana Eškinja, Jacques Houdek, Daria Kinzer i Mirko Švenda - Žiga. Oni su nakon večerašnjeg nastupa koje je u izravnome prijenosu prenosila Hrvatska radiotelevizija osvojili najviše glasova publike, a slijedeće subote pridružit će im se još jedna kandidat koji tijekom tjedna dobije najviše glasova.


Opširnije...
 
Diamond - Jameson Party - 05.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 06. veljače 2011. god. u 10:16

 

Subota u clubu Diamond bila je u znaku Jameson party-a, a prepuni club samo je dokazao kako ima najbolju zabavu. Uz najljepše cure i najsexy plesačice, zabava u Diamondu je zagarantirana.


Opširnije...
 
Black & White Club - Subota - 05.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 06. veljače 2011. god. u 07:58

 

Najbolja zabava u Zagrebu ove subote bila je u Black & White Clubu u Chromosovom tornju. Atraktivne djevojke, minice, štiklice preplavile su klub i najluđa zabava u gradu mogla je započeti. Pilo se, veselilo, uživalo u odličnoj glazbi cijelu noć.


Opširnije...
 

   Stranica 431 od 455

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.