Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Diamond - Akvinta Party - 29.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 02. veljače 2011. god. u 18:03

 

U subotu je Diamond club pripremio za sve svoje posjetitelje pravu poslasticu, veliki Akvinta party. Vesela ekipa popunila je vrlo brzo cijeli klub i luda zabava mogla je početi. Akvinta tekla je potocima, atmosfera je bila užarena i cijelo vrijeme na samom vrhuncu. Zabava je trajala dugo u noć.


Opširnije...
 
Zagreb - Dora 2011 / 2 emisija - 29.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 30. siječnja 2011. god. u 14:57

 

Katica Marinović, Ana Eškinja, Doris Teur, Saša Lozar i Mirko Švenda-Žiga pet su kandidata koji su se u drugoj emisiji Dore izborili za izravan prolaz u nastavak natjecanja. Njima se pridružila i Tina Vukov, koja je tijekom tjedna dobila najviše glasova gledatelja i tako se plasirala u treću emisiju DORE 2011.


Opširnije...
 
Plaza - Groove with TURKTHEDJ - 29.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 30. siječnja 2011. god. u 12:11

 

Novo luksuzno mjesto za večernji izlazak u gradu Zagreb zove se Plaza Bar. Otvoren je u stambeno, trgovačko-poslovnom kompleksu Kvaternik Plaza koji se nalazi u bloku između Maksimirske i Nemčićeve ulice u Zagrebu. U subotu je na rasporedu bilo otvorenje klupske večeri naziva "GROOVE". Za vrhunsku zabavu zadužen je bio popularni TURKTHEDJ, čiji opus sadrži RnB & House klasike te aktualne hitove, uz live pratnju na bongosima. Plesalo se, pilo i uživalo u odličnoj atmosferi koja je vladala u luksuznom Plaza Bar-u.


Opširnije...
 
Zagreb - Dora 2011 / uoči druge večeri - 29.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 29. siječnja 2011. god. u 21:18

 
„Večeras je ovdje puno mladosti, atmosfera  je odlična i zaista se nadam da će netko od ovih sjajnih kandidata večeras doći do izražaja i ostvariti svoje snove. Sviđa mi se novi koncept Dore, sjajna je ideja da se natječu i manje poznati pa i dosad anonimni kandidati. Sviđa mi se ideja da se na Eurosong šalje „svježa krv“, rekao je uoči druge večeri Dore 2011. Luka Nižetić. Popularni pjevač, inače član večerašnjeg žirija, nije želio otkrivati svoje favorite iako je već uočio da neki odskaču.


Opširnije...
 
Plaza Bar - Feminnem - 25.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 27. siječnja 2011. god. u 23:25

 

Grupa Feminnem predstavila je svoje exclusive limited izdanje cd-a "Baš nam je dobro" i tako najavila svoj nastup koji će se održavati dva puta mjesečno u Plaza Bar-u s početkom u petak 04.02.2011. godine. Bilo je ludo i nezaboravno, plesalo se i pjevalo uz lijepe Feminnemke koje su svojim melodičnim glasom i sexy stasom zapalile cijeli Plaza Bar.


Opširnije...
 

   Stranica 432 od 454

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.