Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Diamond - Šako Polumenta - 25.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 26. prosinca 2010. god. u 15:03

 

Božićna subota u Diamondu bila je popraćena velikim koncertom zvijezde večeri – Šako Polumenta. Izvrsni pjevač otpjevao je sve svoje nove i stare hitove, a nekim pjesmama naprosto „dirnuo“ u srce. Prepuni Diamond svjedočio je o tome koliko je Šako voljen među publikom, a dodatak koji je samo mogao još više podići atmosferu bile su plesačice u božićnom izdanju.


Opširnije...
 
Posh Bar - Badnjak - 24.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 25. prosinca 2010. god. u 16:49

 

Proslava Badnjaka u Posh bar-u prošla je u božićnom izdanju ali i u znaku 40-tog rođendana vlasnice Snježane Mehun kojoj je društvo osim prijatelja pravio i zaručnik Mihael Galeković. Među brojnim prijateljima koji su uveličali ovu večer bili su Neven Ciganović, Tanja i Goran Ivanišević, Vanja Mamić, Sanja Duggan, Maja Šuput s dečkom, Nikolina Pišek i ostali.


Opširnije...
 
Diamond - Harmonika & Chiwas - 18.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 19. prosinca 2010. god. u 01:42

 

Zadnja subota, a da nije blagdanska, u Diamondu je bila prepuna iznenađenja! Lijepe Chiwas hostese dijelile su bogate nagrade za one koji bi svoja žedna grla zalijevali Chiwas-om. Atmosferu su na vrhuncu držali DJ Sova i DJ Marko uz najbolji odabir pjesama, a najveća ludnica nastala je pri dolasku harmonike koja je na noge digla i one najtromije. Možemo reći kako je zabava imala naziv „Harmonika Disko Svira“ i pokupila pohvale svih posjetitelja.


Opširnije...
 
Diamond - Jole - 17.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 18. prosinca 2010. god. u 16:51

 
Prohladni zagrebački petak u zagrijao je Jole izvrsnim nastupom u klubu Diamond. „Nosi mi se bijela boja“, „Duša od papira“, „Srce veliko“, „Zove, zove“, samo su neki od brojnih hitova koje je splitski pjevač otpjevao svojoj vjernoj publici. Pjesme i veselja bilo je na sve strane u koju čašicu fine cuge.


Opširnije...
 
Diamond - Ballantines Party - 11.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 12. prosinca 2010. god. u 12:05

 

Subotnji party u Diamondu prošao je u znaku Ballantine's-a kojeg posjetitelji od milja znaju zvati „Balić“. Tako se ove subote „Balić“ pokazao kao pravi prijatelj lude noći jer je razveselio cijelu ekipu, a tu su još bile i plesačice koje su dodatno pojačavale atmosferu. Za ovaj petak Diamond nam sprema veliki koncert gdje je glavna zvijezda splitski pjevač Jole!


Opširnije...
 

   Stranica 432 od 451

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.