Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Diamond - Seka Aleksić - 30.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 01. listopada 2011. god. u 17:28

 

Ovog petka Diamond je zabavljala Seka Aleksić poznata još kao „kraljica“. Za svaki nastup Seka pripremi novi „outfit“, te se ovoga puta pojavila sa dugom smeđom kosom i u poluprozirnoj čipkastoj haljini. Seka je redala svoje hitove, stare i nove, a publika ju je vjerno pratila u svom energičnom nastupu.


Opširnije...
 
Zagreb - Dani Vjenčanja 2011 - 30.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 01. listopada 2011. god. u 14:53

 

U petak predvečer započeli su Dani Vjenčanja 2011 u prostoru Zagrebačkog Velesajma. U sklopu velike modne revije održala se još i humanitarna modna revija za kupnju dječjeg kolonoskopa za KBC Zagreb u kojoj su sudjelovale mnoge poznate osobe. Bilo je onih koji su sjedili u publici i pratili reviju sjedeći, poput Milana Bandića, Jerka Leke, Ive Šarić i ministra Radovana Fuksa. Ostali su se okušali u vjenčanicama i svečanim odijelima, kao:  Massimo, Enis Bešlagić, Sestre Husar, Tina Katanić, Anica Kovač, Zuhra, Lorena Nosić, Žanamari Lalić i mnogi drugi.


Opširnije...
 
Aquarius - Sound Designers - 2. Rođendan - 24.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 25. rujna 2011. god. u 19:17

 

Sound Designers, najjači elektronski program u metropoli u subotu je proslavio svoj 2. rođendan! Razigraniji, spaljeniji i luđi nego ikad! - ušli su kroz velika vrata u treću sezonu! Svake subote u posljednje dvije godine organizirali su noći beskompromisno dobrog zvuka, ugostili eminentna domaća i strana DJ imena, organizirali tematske večeri i najluđe pjena partyje u gradu - odnosno zajedno s vama kreirali vrhunski klupski ugođaj.


Opširnije...
 
Diamond - Sandra Afrika - 23.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 24. rujna 2011. god. u 14:50

 

U petak je elitni Diamond pripremio za sve pravu poslasticu, besplatni koncert popularne pjevačice - Sandre Afrika, kao poklon svojim vjernim posjetiteljima. Ovom prilikom prvih 100 sretnika koji su došli u club, dobili su novi Sandrin album. Sandra je redajući svoje najveće hitove doslovno zapalila Diamond i digla mnogobrojnu ekipu na noge. Plesalo se, pjevalo i pilo u odličnoj atmosferi koja je cijelo vrijeme bila na samom vrhuncu. Luda i nezaboravna zabava trajala je cijelu noć, do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Aquarius - Pop Up Petak - 23.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 24. rujna 2011. god. u 12:11

 

Nakon dvije uspješne sezone povratka u 80e i 90e, dobro poznati 980 tim ide korak dalje kombinirajući plesne starudije i trenutne vladare svjetskih top lista. Soundset Plavi i klub Aquarius donose POP UP PETAK! - najbolju selekciju plesnog popa posljednja tri desetljeća glazbe.


Opširnije...
 

   Stranica 433 od 473

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.