Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Arena ZG - Željko Joksimović - 10.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 11. prosinca 2010. god. u 20:38

 

Petak u prepunoj Areni Zagreb prošao je u znaku velikog koncerta Željka Joksimovića. Šarmantni pjevač poduge karijere kojemu svaki koncert bude rasprodan, doslovno je Arenu bacio u trans. Iako je u Srbiji karijeru imao još prije, Željko je svjetskoj publici postao poznat najviše kada je 2004. godine na Eurosongu predstavljao Srbiju i Crnu Goru s pjesmom „Lane moje“ te osvojio visoko drugo mjesto.


Opširnije...
 
Diamond - Slavica Ćukteraš - 10.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 11. prosinca 2010. god. u 20:37

 

Već naviknuti na gostovanja petkom velikih pjevača narodne glazbe, ovog petka nas je oduševila jedna mlada, lijepa i vrlo talentirana pjevačica koja je u kratkom vremenu postigla ogromni uspjeh zahvaljujući svojim glasom i stasom, a show „Zvezde Granda“ u kojem je nastupila bio je samo odskočna daska njenoj karijeri.


Opširnije...
 
IN BAR - WhatsUp - 10.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 11. prosinca 2010. god. u 11:31

 

U petak se u IN BARU održao brandirani popularni klupski program WHATSUP! Za glazbu su bili zaduženi DJ Chill i Turkthedj. Party je trajao dugo u noć uz odličnu glazbu koja je svo vrijeme držala atmosferu na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Diamond - Jameson Party - 04.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 05. prosinca 2010. god. u 15:25

 

U subotu je Diamond club pripremio za sve svoje posjetitelje pravu Irsku poslasticu, veliki Jameson Party. Vesela ekipa popunila je vrlo brzo cijeli klub i luda zabava mogla je početi. Irish Whiskey tekao je potocima, atmosfera je bila užarena i cijelo vrijeme na samom vrhuncu. Zabava je trajala dugo u noć.


Opširnije...
 
Diamond - Đogani - 03.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 04. prosinca 2010. god. u 13:33

 

U petak je elitni Diamond pripremio za sve još jednu poslasticu, koncert popularne grupe Đogani. Popularni dvojac je redajući svoje najveće hitove doslovno zapalio Diamond i digao mnogobrojnu ekipu na noge. Plesalo se, pjevalo i pilo u odličnoj atmosferi koja je cijelo vrijeme bila na samom vrhuncu. Luda i nezaboravna zabava trajala je cijelu noć, do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 

   Stranica 433 od 451

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.