Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Zagreb - Dora 2011 / uoči pete večeri - 19.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 20. veljače 2011. god. u 04:29

 

Na početku pete emisije Dore 2011. preostale je kandidate pozdravila Severina Vučković, a uspješan nastup poželjeli su im članovi večerašnjeg žirija – Danijela Martinović, Ivanka Boljkovac i Miran Hadži Veljković. Na početku emisije doznali smo i rezultate cjelotjednog glasovanja koji su pokazali kako je Katica Marinović posljednja, četvrta sudionica večerašnje emisije. Ona je dobila najviše glasova publike i tako se pridružila Jacquesu Houdeku, Mirku Švendi i Dariji Kinzer u utrci za polufinale.


Opširnije...
 
Plaza Bar - Feminnem - 18.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 19. veljače 2011. god. u 03:21

 

Grupa Feminnem u petak je održala svoj nastup u Plaza Bar-u. Bilo je ludo i nezaboravno, plesalo se i pjevalo uz lijepe Feminnemke koje su svojim melodičnim glasom i sexy stasom zapalile cijeli Plaza Bar.


Opširnije...
 
Black & White - SMART Karaoke - 17.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 18. veljače 2011. god. u 17:03

 

U četvrtak se u klubu Black & White otvorio novi koncept karaoka s bogatim tjednim, mjesečnim i godišnjim nagradama, akcijskim cijenama, hostesama, te brojnim iznenadenjima. Posjetitelji su mogli okušati svoje pjevačko umijeće, zabaviti se s prijateljima, napraviti predah od radnog tjedna, ali i osvojiti vrijedne nagrade. Zabava je trajala cijelu noć.


Opširnije...
 
Zagreb - Dora 2011 / 4 emisija - 12.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 13. veljače 2011. god. u 20:26

 
Nakon četvrte emisije Dore 2011. troje natjecatelja korak je bliže finalu – glasovima publike  u nastavak natjecanja plasirali su se Jacques Houdek, Daria Kinzer i Mirko Švenda Žiga, dok o četvrtom natjecatelju svojim glasovima odlučujete – Vi! Najviše glasova u četvrtoj emisiji osvojio je, ponovno, Mirko Švenda–Žiga. Žigi je, kako je sam kazao, pomoglo što je ove subote pjevao hrvatsku pjesmu.


Opširnije...
 
Black & White - Girl's Night Out - 12.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 13. veljače 2011. god. u 11:51

 

U subotu je u Black & White Clubu bila posebna noć posvećena ljepšem spolu naziva Girl's Night Out. Sve cure su imale samo za sebe poseban šank gdje su mogle besplatno konzumirati Jägermeister i Vodku od 22-24h. Plesalo se i pilo cijelu noć, uz odličnu glazbu za koju je zadužen bio DJ Bagy puštajući najbolje narodne i domaće hitove.


Opširnije...
 

   Stranica 433 od 458

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.