Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Diamond - Ballantines Party - 22.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 23. siječnja 2011. god. u 11:17

 

Ove subote u Diamondu opet se održavao se Ballantine's party. U prepunom klubu ekipa je pila, plesala i veselila se, a malo tko je mogao odoliti prekrasnim plesačicama koje su dodatno zagrijavale atmosferu.


Opširnije...
 
IN BAR - WhatsUp - 21.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 22. siječnja 2011. god. u 02:41


U petak se u IN BARU održao brandirani popularni klupski program WHATSUP! Za glazbu su bili zaduženi DJ Chill i Turkthedj. Party je trajao dugo u noć uz odličnu glazbu koja je svo vrijeme držala atmosferu na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Diamond - Dejan Matić - 21.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 22. siječnja 2011. god. u 02:36


U petak u Diamondu dobru zabavu priuštio je Dejan Matić. Iako slijep, Dejan je jedan od vrhunskih pjevača i svirača, a njegova kvaliteta može se prepoznati odmah prilikom prvog slušanja. Uz prekrasne plesačice i dobru pjesmu, atmosfera nije popuštala cijelu noć. Slijedeći petak u Diamondu gostuje Selma Bajrami.


Opširnije...
 
Diamond - Absolut Party - 15.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 16. siječnja 2011. god. u 14:46

 

U subotu je Diamond club pripremio za sve svoje posjetitelje Absolut party. Vesela ekipa popunila je vrlo brzo cijeli klub i luda zabava mogla je početi. Absolut vodka tekla je potocima, atmosfera je bila užarena i cijelo vrijeme na samom vrhuncu. Zabava je trajala dugo u noć.


Opširnije...
 
Diamond - Goga Sekulić - 14.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 15. siječnja 2011. god. u 17:27

 

Ovog petka u clubu Diamond bilo je vrlo veselo, a publiku je ovoga puta zapalio koncert zanosne Goge Sekulić. „…devojka za jedno veče, misli briga me, al' kod tebe su još uvek moje gaćice!“, pjevala je u Diamondu Goga svoj dobro poznati hit, no jedno je sigurno, za nastup Goga ovog puta nije zaboravila svoje gaćice, no moramo priznati da je izgledala dosta „golo“ u svojoj odjevnoj kombinaciji. Koncert je pratila i naša poznata pjevačica Nicole Bulat, a pravi zgoditak su bile prekrasne plesačice.


Opširnije...
 

   Stranica 434 od 455

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.