Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Plaza - TURKTHEDJ - 16.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 17. travnja 2011. god. u 16:37

 

Novo luksuzno mjesto za večernji izlazak u gradu Zagreb zove se Plaza Bar. Otvoren je u stambeno, trgovačko-poslovnom kompleksu Kvaternik Plaza koji se nalazi u bloku između Maksimirske i Nemčićeve ulice u Zagrebu. U subotu je za vrhunsku zabavu zadužen bio popularni TURKTHEDJ, čiji opus sadrži RnB & House klasike te aktualne hitove. Plesalo se, pilo i uživalo u odličnoj atmosferi koja je vladala u luksuznom Plaza Bar-u.


Opširnije...
 
Diamond - Šako Polumenta - 15.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 16. travnja 2011. god. u 14:22

 

U petak je elitni Diamond pripremio za sve pravu poslasticu, koncert popularnog Šake Polumenta. Šaka je redajući svoje najveće hitove doslovno zapalio Diamond i digao mnogobrojnu ekipu na noge. Plesalo se, pjevalo i pilo u odličnoj atmosferi koja je cijelo vrijeme bila na samom vrhuncu. Luda i nezaboravna zabava trajala je cijelu noć, do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
In Bar - WhatsUp! Mixtape Promocija - 15.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 16. travnja 2011. god. u 14:05

 

U petak se u IN BARU održao brandirani popularni klupski program WHATSUP! Za glazbu su bili zaduženi DJ Chill i Turkthedj. Party je trajao dugo u noć uz odličnu glazbu koja je cijelo vrijeme držala atmosferu na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Diamond - Jim Beam Black Party - 09.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 14. travnja 2011. god. u 16:37

 

U subotu je Diamond club pripremio za sve svoje posjetitelje pravu poslasticu, veliki Jim Beam Black Party. Vesela ekipa popunila je vrlo brzo cijeli klub i luda zabava mogla je početi. Cuga je tekla potocima, atmosfera je bila užarena i cijelo vrijeme na samom vrhuncu. Zabava je trajala dugo u noć.


Opširnije...
 
In Bar - Whatsup! Girls Gone Wild - 08.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 09. travnja 2011. god. u 17:52

 

Prepuni INBAR ovoga petka bio je centralno mjesto za sve željne razuzdane zabave do ranih jutarnjih sati, a sve to zahvaljujući majstorima svoga zanata TURKTHEDJ & DJ CHILL. Party je trajao dugo u noć uz odličnu glazbu koja je svo vrijeme držala atmosferu na samom vrhuncu.


Opširnije...
 

   Stranica 434 od 467

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.