Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 IN BAR - WhatsUp - 05.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 05. studenog 2010. god. u 20:54

 

U petak se u IN BARU održao Party Animal, brandirani dio popularnog klupskog programa WHATSUP! Stručni žiri WHATSUP!-a su ovaj petak činili DJ Chill, Turkthedj & Predsjednik Republike Hrvatske (putem live videa) te su birali najboljeg partijanera ili partijanericu. Party je trajao dugo u noć uz odličnu glazbu koja je svo vrijeme držala atmosferu na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Diamond - Boban Rajović - 04.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 05. studenog 2010. god. u 20:51

 

Nakon što je napunio Dvoranu Dražena Petrovića do vrha, zagrijao pa raspalio publiku svojim hitovima: „Latice od ruža“,  „Usne boje vina“, „Gromovi“, „Provokacija“, „Pomozite mi drugovi“ i dr., Boban Rajović zaputio se na večeru pa potom na službeni after party u clubu Diamond. Neiscrpan i pun energije, Boban je ponovno redao svoje hitove, a društvo mu je pratila Alka Vuica s kojom ima duet, koji će bez sumnje postati hit godine.


Opširnije...
 
Fly! bar - Nedjelja 9kn - 10.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 11. listopada 2010. god. u 16:47

 

Program koji od nedjelje do nedjelje dobiva na popularnosti i posjećenosti, ide dalje. U najboljim i najvećim narodnim ritmovima DJ MARKA, popraćenim mnogim iznenađenjima.Veliki dio pića tog je dana po posebno popularnim cijenama od samo 9kn.

 

Ove nedjelje na veselje mnogih jedno od iznenađenja bio je poznati pjevač Boban Rajović koji je održao koncert, a podršku mu je pružila simpatična Alka Vuica koja cijelu noć nije skidala osmjeh sa lica. Zabava je trajala duboko u noć.


Opširnije...
 
Fly! bar - H3DONIA - 09.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 10. listopada 2010. god. u 15:48

 

Ove subote Fly! bar je u svom novom klupskom programu naziva All Inclusive H3DONIA Clubbing landing, ponudio nešto sasvim novo. Za samo 49 kn za cure ili 149 kn za dečke, moglo se neumjereno uživati u hedonističkim porocima. Na izboru su bila sva popularna alkoholna i bezalkoholna pića, cijelu noć.


Opširnije...
 
Saloon - Harmonica meets house - 08.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 09. listopada 2010. god. u 17:15

 

Ovog petka je u Saloonu program FaceOff otkrio još jedno lice, glazbenu kombinaciju koja je oduševila sve, harmonika vs. house. U goste su došli DJ Rendell Moreno & Giancarlo Brunello koji su uz potporu resident DJ-e Saloonovu publiku digli na noge. Plesalo se i uživalo čitave noći, atmosfera je bila na samom vrhuncu svo vrijeme.


Opširnije...
 

   Stranica 458 od 473

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.