Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 FLY! bar - After work party & Djevojačka večer - 13.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 14. svibnja 2010. god. u 16:24

 

Ovog četvrtka je Fly! bar započeo sa sasvim novim konceptom After work party-a. Koncept kakav još nitko kod nas nije ponudio, a dobro je poznat u zapadnim zemljama kao što je Italija, gdje se nakon završetka radnog vremena okupljaju brojni mladi i poslovni ljudi.


Opširnije...
 
FLY! bar - Nedjelja - 09.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 10. svibnja 2010. god. u 16:51

 

Program koji od nedjelje do nedjelje dobiva na popularnosti i posjećenosti, ide dalje!!! U najboljim i najvećim narodnim ritmovima DJ MARKA, popraćenim mnogim iznenađenjima. Tu je i nezaobilazno nedjeljno NATJECANJE u ispijanju cuge...


Opširnije...
 
Aquarius - Miami WMC Party - 08.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 09. svibnja 2010. god. u 17:41

 

U subotu se u Aquariusu održao MIAMI WMC PARTY. Odlična house glazba se vrtila na dva floora: A1: Lady DJ Suub@ru, Miss Kali i A2: DJ Doctor Shrynk presents Special guest "BLACKSOUL". "BLACKSOUL" rijedak je primjer svestranog glazbenika, koji uz vlastiti label, vlastitu produkciju i remikserski angažman vezan uz eminentna imena svjetske house scene.


Opširnije...
 
Sado-Mazo party - Fly! bar - 07.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 07. svibnja 2010. god. u 19:07

 

U petak je Fly! bar priredio pravi sexy užitak za svoje posjetitelje koji su doživjeli čisto zadovoljstvo kroz dugu sexy noooooć! Sado-Mazo party with Poppers :) presexi i prelijepe animatorice izvele su pravi erotski toples preformans... te zagrijale već uzavrelu atmosferu koja je svaki vikend u Fly! baru na vrhuncu!


Opširnije...
 
Aquarius - Fell Free Fest Warm Up - 01.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 03. svibnja 2010. god. u 16:27

 

Ove subote, u suradnji s agencijom 4ART te projektom agencije "Party United" održao se apsolutni spektakl! Osim presjeka "najboljeg od najboljeg", nezaboravan provod osiguran je bio na raznim razinama uz odlične izvođače: A1 Feel free room; DJ Miss Kali, DJ Doctor Shrynk, A2 Festive floor; DJ Lady, DJ Suubaru, DJ Zuthy.


Opširnije...
 

   Stranica 479 od 480

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2022 PartyHR. All Rights Reserved.