brac1507241

Nakon spektakularnog glazbenog delirija u Splitu, ULTRA Europe je 15. srpnja započela svoju otočku festivalsku turneju, novo poglavlje Destination ULTRA avanture na Braču, Hvaru i Visu. Prva glazbena stanica bio je bolski 585 Club gdje se sinoć održao Regatta party. Glazbeni program obilježio je nastup nizozemskog dvojca Lucas & Steve, a na pozornici pod zvjezdanim nebom pridružili su im se i Vanillazi te Cats On Bricks, Pete Spruce i Dadoo. Glazbena se karavana danas seli na Hvar, a nakon dnevnog partyja ULTRA Beach, uz veličanstvenog Jonasa Bluea i Sama Feldta, održat će se i večernji program RESISTANCE Hvar, uz Massana i Kasiu.

Bolski 585 Club, smješten nadomak Zlatnog Rata, sinoć je ugostio brojne glazbenike, a najsjajnija zvijezda među njima bili su Lucas & Steve, energični duo koji je stigao iz Nizozemske. Bio je ovo pravi ljetni nastup, koji je svojim zaraznim house ritmovima rasplesao prepuni podij bolskog kluba. Prije Nizozemaca, nastupili su Vanillazi, domaći dvojac koji već godinama strpljivo gradi svoju karijeru, a upravo im je festival ULTRA Europe otvorio vrata ka globalnoj elektroničkoj sceni i brojnim nastupima diljem Europe te svijeta. “Festival ULTRA za nas ima posebno mjesto u srcu jer nam je bio odskočna daska prema svjetskoj glazbenoj sceni i tu smo priliku iskoristili. Karijera nam je posljednjih godina u uzlaznoj putanji i zaista smo zahvalni cijelom timu ULTRE što nas podržavaju od prvog dana. Ove smo godine svirali na glavnoj pozornici na festivalu ULTRA Korea, u sklopu naše azijske turneje, a sada smo ovdje u 585 Clubu i radujemo se svemu što nam budućnost nosi“, izjavio je Marko Bucić iz Vanillaza, koji su pred bolsku publiku stigli s novim zvukom. Sudeći prema prvim reakcijama, ovaj je atraktivni dvojac pronašao pravu glazbenu formulu. “Trebalo nam je malo vremena i iskustva da osjetimo i nađemo ono što uistinu jesu Vanillazi. Promijenili smo zvuk tijekom protekle dvije godine i naši su setovi sada više u duhu melodic housea i melodic techna te progressive housea i reakcije su sjajne.“

Bol je sinoć plesao i u steam house ritmovima dvojca Cats On Bricks, a bili su tu i hrvatski DJ-evi Pete Spruce i DJ Dadoo, uz čiji se set završio prvi dan koncepta Destination ULTRA. Nakon kratkog odmora, ovo jedinstveno glazbeno putovanje kreće prema drugoj glazbenoj stanici, najsunčanijem hrvatskom otoku, Hvaru.

Drugi dan kreće u Carpe Diem Beach Clubu, u samom srcu Paklenih otoka na Hvaru. Ovaj cjelodnevni party započinje u 16 sati programom ULTRA Beach uz Jonasa Bluea, poznatog po svojim tropskim house i electronic dance ritmovima i Sama Feldta, vlasnika hitova Summer on you i Show me love. Pridružit će im se i Tchami, DJ koji je prozvan pionirom futurističkog house žanra, a na popisu su se našli i Goldfish te Cuebrick.

Ova ljetna noć nastavlja se na istom mjestu programom RESISTANCE Hvar uz Massana, britanskog DJ-a koji kombinira agresivan dizajn zvuka s hipnotičkim ritmovima i melodijama te Kasiu, miljenicu poklonika rave kulture te euforičnih i kompleksnih setova. Ulaznice se mogu osigurati na blagajni kluba.

Za sve one koji žele iskusiti jedinstveni spoj zabave i avanture, ISLAND ESCAPE je savršeno rješenje. Svi Ultranauti moći će se ukrcati na brod u Splitu i zaploviti prema otočkim tulumima, a zatim se sigurno vratiti u Split po završetku događanja. Moguće je i samo kupiti ulaznicu za vožnju brodom koji nudi brojne dodatne zabavne sadržaje, ponudu pića i nezaboravno iskustvo!

Destination ULTRA 2024

16. srpnja - ULTRA Beach, Carpe Diem Beach Club, Pakleni otoci, Hvar
16. srpnja - RESISTANCE Hvar, Carpe Diem Beach Club, Pakleni otoci, Hvar
17. srpnja - RESISTANCE VIS, tvrđava Fort George, Vis

Ponosni partner festivala ULTRA Europe je Hrvatska turistička zajednica koja poziva na istraživanje jedinstvenosti i unikatnosti Hrvatske kao destinacije. Mastercard je ponovno službeni sponzor festivala ULTRA Europe, a posjetiteljima će uz jednostavno, brzo i sigurno plaćanje omogućiti pristup brojnim prednostima korištenja Mastercard kartica.

Tekst: Press
Fotografije: Andro Tasovac, Damira Kalajzic

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO