revelin2108231

Sudeći po jučerašnjim redovima u Culture Club Revelinu, moglo bi se zaključiti kako je ljetna sezona u poznatom dubrovačkom klubu tek počela. Najtražniji mladi DJ, John Summit, sinoć je rasprodao Revelin koji je ove godine proglašen 20. najboljim klubom na svijetu prema prestižnoj ljestvici DJ Maga. Oko 1.500 ljudi uživalo je u plesnom setu house zvijezde iz Chicaga, koji je zaslužan za apsolutni hit ovog ljeta pod nazivom „Where You Are“. Osim navedenog singla, Summit je poznat je i po svjetski poznatim pjesmama poput „La Danza“ i „Deep End“.

Ovaj tjedan nastavlja se u istom ritmu te će posjetitelji svakodnevno moći uživati u hitovima elektroničke glazbe koju puštaju resident DJ-evi iz cijele regije: Alex G, Bozzo, Dancelectric, DJ Speed, El Maar i Kosta Radman, koji se u klub ponovno vraća u rujnu. Timu resident DJ-eva ove su se godine pridružili i Andrew Meller i Mike Vale, koji se u sklopu događaja pod nazivom Dancelectric Residency pod organizacijom booking menadžera Filipa Sulića, izmjenjuju svake srijede.

Do kraja kolovoza u Revelinu će gostovati još poznatih producentskih imena te će već ovoga petka, 25. kolovoza, po prvi put nastupiti producentski duo Mood II Swing iz New Yorka.

Kraj mjeseca obilježit će nastup švedskog producenta Jeremyja Olandera koji će na pozornicu najpoznatijeg dubrovačkog kluba stupiti u ponedjeljak, 28. kolovoza ove godine. Olander je poznat po svom širokom spektru glazbe koju stvara, uključujući house, techno, progressive house i tech house singlove koji su se u proteklih dest godina našli na prvom mjestu Beatportovih top ljestvica.

Klub nastavlja sa svakodnevnim radom i tijekom cijelog rujna, bogati program nastavlja se za sve ljubitelje elektroničke glazbe. Prvi vikend nadolazćeg mjeseca rezerviran je za mladog DJ-a pod imenom Coeus, koji je poznat po svom melodičnom i slojevitom zvuku. Tjedan nakon, 8. rujna, u Dubrovnik dolazi talijanski dvojac Alaia & Gallo, poznat po svojim energičnim house setovima. Sredinu mjeseca obilježit će poznati techno DJ Sam Paganini, dok će vikend nakon, 22. rujna, u istom zvuku nastaviti poznati irski producent Matador. Posljednji vikend rezerviran je za jednog od najrespektabilnijih domaćih DJ-eva, Peru Fullhousea (FH), čija je karijera započela u osamdesetim godinama prošlog stoljeća.

Sve ulaznice nalaze se na web stranici Revelina, a organizatori napominju da posjetitelji posebne ponude mogu pronaći u kultnom dubrovačkom baru Casablanca (Zamanjina 7) te u uredu Revelina (Vukovarska 30, Dubrovnik). Detaljnije informacije o svim dnevnim događajima mogu se pronaći na društvenim mrežama Revelina, to jest na Facebooku, Instagramu, Twitteru i TikToku.

Kraj ljetne sezone obilježit će se za vikend 6. i 7. listopada ove godine. Organizatori napominju da su „blind“ ulaznice po povoljnim cijenama već u pretprodaji te su svim posjetiteljima obećali spektakularan program za zatvaranje sezone.

Tekst: Press
Fotografije: Emil Varga

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO