revelin1307241

Prošle subote, 13. srpnja, Dubrovnik je svjedočio spektakularnom događaju koji će se dugo pamtiti. Svjetski poznati DJ i producent, Kurd Maverick, preuzeo je pozornicu Culture Cluba Revelin i priredio nezaboravnu noć punu energije, plesa i vrhunskih ritmova.

Kurd Maverick, pravim imenom Cihan Ötün, dokazao je još jednom zašto je jedan od najtraženijih DJ-eva na svjetskoj sceni. Njegov jedinstveni stil, koji spaja house, electro i techno elemente, oduševio je dubrovačku publiku. Poznat po hitovima kao što su "The Rub", "Pump Up The Jam" i "Blue Monday", Maverick je publiku držao na nogama cijelu noć, miješajući svoje prepoznatljive zvukove s najnovijim hitovima elektronske glazbe.

Smješten unutar povijesnih zidina starog grada Dubrovnika, Culture Club Revelin je bio savršena kulisa za ovu spektakularnu noć. Klub, poznat po svojoj jedinstvenoj atmosferi i vrhunskoj zvučnoj opremi, bio je prepun energičnih plesača koji su uživali u svakom trenutku. Domaći DJ-evi su dodatno zagrijali atmosferu prije nego što je Kurd Maverick preuzeo pult, osiguravajući da noć bude ispunjena neprekidnim plesom i zabavom.

Reakcije publike bile su fenomenalne. Posjetitelji su bili oduševljeni Maverickovom izvedbom, a društvene mreže su bile preplavljene pozitivnim komentarima i video zapisima s nezaboravne noći. "Ovo je bilo nevjerojatno! Kurd Maverick je priredio show koji ćemo dugo pamtiti," izjavio je jedan od posjetitelja.

Prošlosubotnji nastup Kurd Mavericka u Culture Club Revelinu bio je apsolutni hit i još jednom je potvrdio status Dubrovnika kao jednog od najvažnijih centara noćnog života na Jadranu. Ako ste propustili ovu nevjerojatnu noć, svakako pratite nadolazeće događaje u Revelinu, jer ovo ljeto obećava još mnogo nezaboravnih partyja.

Tekst: P.A.
Fotografije: Emil Varga

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO