gripe1002241

Split se može pohvaliti još jednim koncertom za pamćenje, a popularne Gripe ovoga puta ugostile su Crvenu jabuku, koja je najljepšim ljubavnim pjesmama i baladama Splićane na najbolji mogući način pripremila za Dan zaljubljenih. Publika prepune splitske dvorane Gripe jednoglasno je pjevala najveće i bezvremenske hitove Crvene jabuke, a jedan od njih bio je i 'Da nije ljubavi'. Simbolika je tim veća jer je Crvena jabuka svoj koncert već tradicionalno održala uoči Valentinova, a sam naziv koncerta dobio je ime po navedenom glazbenom hitu.

Sve generacije uživale su u energiji i plesu te hitovima poput ‘Volio bih da si tu’, ‘Tuga, ti i ja’, ‘Ne dam da ovaj osjećaj ode’, ‘Sanjam te', 'Nekako s proljeća', 'To mi radi', 'Dirlija', 'Stižu me sjećanja' i brojnih drugih. Ovaj koncert po mnogočemu bio je poseban, a upravo kroz cijeli koncert Crvena jabuka odlučila je uklopiti i nove pjesme pa je tako splitska publika, osim dobro znanih hitova, imala priliku čuti i izvedbe pjesama s novog albuma.

„Upravo ovakvu energiju smo očekivali od Splita. Svaki puta do sada smo osjetili veliko srce Splićanki i Splićana, a posebice kroz ovaj koncert kojeg smo održali netom prije Valentinova. Slavili smo ljubav, dali smo, kao i uvijek, sve od sebe da našoj publici dočaramo najbolje od naše glazbe. Zato ta naša ljubav opstaje - jer nas veže posebna veza još od davne 1986. godine, ispunjena toplinom, iskrenom emocijom ljubavlju i mnoštvom divnih uspomena!“ - istaknuo je frontmen benda Dražen Žerić - Žera.

Koliko je jaka i dugotrajna ljubav između grada Splita i Crvene jabuke dokazuje činjenica da su upravo davne 1986. godine održali svoj prvi nastup pred splitskom publikom, a od tada je prošlo gotovo već 40 godina. U prilog tome je i činjenica da je njihova druga ploča snimana baš u Splitu, a odredila je cijeli put i karijeru Crvene jabuke.

Ovim koncertom, Crvena jabuka je, nakon prepune prošlogodišnje zagrebačke Arene te turneje diljem Europe, Amerike i Australije, uspješno nastavila i ovogodišnju turneju.

Tekst: Press
Fotografije: Boris Vincenzo Dalmatino

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO