vanilla2405241

Prošlog petka, Vanilla Club u Splitu bio je domaćin nezaboravnog koncerta popularnog srpskog pjevača Dejana Matića. U atmosferi ispunjenoj pozitivnom energijom i euforijom, Dejan Matić je još jednom dokazao zašto ga mnogi smatraju jednim od najboljih izvođača na ovim prostorima.

Od samog početka koncerta, Dejan Matić je svojim prepoznatljivim glasom i karizmom osvojio publiku. Publika je pjevala uglas s Matićem, a energija je bila gotovo opipljiva. Kako je večer odmicala, nizali su se hitovi. Svaka pjesma bila je dočekana ovacijama, a emocije su se prelijevale iz srca pjevača pravo u srca publike.

Jedan od najimpresivnijih aspekata ovog koncerta bila je Dejanova interakcija s publikom. Ne samo da je pjevao svoje najveće hitove, već je i razgovarao s obožavateljima, dijelio anegdote i zahvaljivao im na podršci. U nekoliko navrata, publika je imala priliku postaviti pitanja i zatražiti omiljene pjesme, što je dodatno doprinijelo intimnoj i prijateljskoj atmosferi.

Vanilla Club se pobrinuo da produkcija koncerta bude na najvišoj razini. Svjetlosni efekti, zvuk i scenski efekti savršeno su se uklopili uz Dejanove izvedbe, stvarajući pravi spektakl za sva osjetila. Poseban efekt postigli su svjetlosni reflektori koji su pratili ritam glazbe, dodatno pojačavajući doživljaj publike.

Nakon koncerta, društvene mreže bile su preplavljene pozitivnim komentarima i fotografijama s nastupa. Obožavatelji su dijelili svoje oduševljenje i isticali kako je ovo bio jedan od najboljih koncerata koje su ikada posjetili. Posebno su hvalili Dejanovu energiju, vokalne sposobnosti i bliskost s publikom.

Nastup Dejana Matića u Vanilla Clubu bio je prava glazbena poslastica za sve prisutne. Uz vrhunsku produkciju, emotivne izvedbe i interakciju s publikom, ovaj koncert će sigurno ostati u sjećanju mnogih kao jedno od najboljih glazbenih iskustava. Dejan Matić je još jednom pokazao zašto je omiljeni pjevač mnogih i potvrdio svoj status prave glazbene zvijezde.

Za sve one koji su propustili ovu nezaboravnu noć, ostaje nada da će Dejan uskoro ponovo nastupiti u Splitu i pružiti još jednu večer punu emocija, glazbe i nezaboravnih trenutaka.

Tekst: P.A.
Fotografije: Antonio Mirko Macan

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO