vanilla0803241

U petak u prepunoj Vanilli mnogobrojna ekipa mogla je uživati u live svirci Viva Banda. Pjevanja, plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu. Bila je to večer koje će se dugo pamtiti u srcima ljubitelja glazbe i dobrog provoda. Vanilla, već dobro poznata po svojoj atmosferi koja mami osmijehe na lica posjetitelja, bila je domaćin nezaboravnom glazbenom doživljaju. Viva Band, sastav koji je poznat po svojoj energičnoj izvedbi i širokom repertoaru koji pokriva sve žanrove, nije razočarao. Njihova sposobnost da animiraju publiku i drže je na nogama cijelu noć samo je potvrdila zašto su među traženijim bendovima za nastupe diljem regije.

Od prvih nota, atmosfera je postala elektrizirajuća. Posjetitelji su se odmah uključili u plesni ritam, pjevali su zajedno s bendom, a energija je neprekidno rasla kako je večer odmicala. Bend je vješto izmjenjivao različite žanrove glazbe, prilagođavajući se ukusu publike i osiguravajući da nitko ne ostane ravnodušan.

Nakon što je svirka završila, mnogi su se složili da je to bila jedna od onih večeri koju će pamtiti zauvijek. Slike i videi večeri brzo su preplavili društvene mreže, dok su razgovori o doživljaju još dugo ostali živi.

Uz Viva Band i uzbudljivu atmosferu, petak navečer pokazao se kao prava poslastica za sve prisutne. Nema sumnje da će se ovakvi događaji ponavljati, jer kada se spoje vrhunski bend i odlično mjesto, rezultat je uvijek nezaboravan provod.

Tekst: G.K.
Fotografije: Antonio Mirko Macan

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO