vanilla1503241

U petak je na koncertu Sandi Cenov u krcatoj splitskoj Vanilli donio nezaboravan glazbeni doživljaj za sve prisutne. Publika je imala priliku uživati u starijim i novim pjesmama ovog popularnog pjevača, dok je atmosfera bila odlična od početka do kraja. Sandi Cenov, čiji je glas prepoznatljiv širom regije, nije razočarao svoje obožavatelje. Svojim karakterističnim vokalom i izvedbom hitova koji su obilježili njegovu karijeru, Cenov je oduševio publiku od prve note. Njegove emotivne balade, energične pjesme i zarazni ritmovi uspjeli su potaknuti posjetitelje da se prepuste glazbi i uživaju u svakom trenutku koncerta.

Vanilla, već dobro poznata po svojoj reputaciji kao jedno od najomiljenijih mjesta za noćni provod u Splitu, bila je ispunjena pozitivnom energijom. Posjetitelji su se prepustili ritmu glazbe, plesali su i pjevali zajedno s pjevačem, stvarajući nezaboravnu atmosferu koja je trajala cijelu noć.

Nije bilo važno jesu li se posjetitelji prisjećali starih hitova ili uživali u novim pjesmama, jer je svaka nota bila dovoljna da se pobudi emocija i podigne raspoloženje. Za mnoge prisutne, koncert Sandija Cenova u Vanilli bio je više od glazbenog događaja - bio je to nezaboravan doživljaj koji će se dugo pamtiti.

I dok su zvukovi glazbe odzvanjali kroz prostor, luda zabava trajala je sve do jutra. Posjetitelji su uživali u svakom trenutku, plesali su do iznemoglosti i stvarali uspomene koje će nositi sa sobom dugo vremena.

Petak na koncertu Sandija Cenova u Vanilli definitivno je bio jedan od onih večeri koje se pamte. Sjedinjenje talenta ovog popularnog pjevača i energije publike stvorilo je neponovljiv doživljaj koji će ostati urezan u sjećanju svih prisutnih.

Tekst: G.K.
Fotografije: Damira Kalajzic

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO