zadar0208231

Treće izdanje Zadar Sunset Festivala bilo je najsadržajnije i najposjećenije do sada. Više od 7 tisuća ljudi u tri večeri posjetilo je Festival na zadarskom Pozdravu Suncu i klubu Opera u kojem su se održali službeni after partiji. Dominikansko - američka DJ zvijezda Roger Sanchez zajedno s Britancem Mark Knightom zatvorio je Festival na najbolji mogući način. Tisuće posjetitelja uživalo je u zaraznoj energiji oba DJ-a. Mark Knight se od zadarske publike oprostio popevši se na DJ pult na velikoj custom made pozornici, a oba izvođača uslikala su zajednički selfie s publikom, koji su do sada vidjeli milijuni diljem svijeta. Festival je zatvoren after partijem u klubu Opera na kojem je nastupio domaći DJ Pablo Panda i na opće iznenađenje svih prisutnih Mark Knight.

Zadar Sunset Festival održao se u organizaciji BSH Events i Selected Croatia iz Zadra, a uz podršku Turističke zajednice Grada Zadra. Posebna vrijednost ovog Festivala je što je u njegovu organizaciju uključena mlada lokalna zajednica koja tijekom godina uspješno razvija scenu u Zadru.

U prve dvije večeri posjetitelje su rasplesali talentirani španjolski DJ i producent Paco Osuna i američki techno majstor Stacey Pullen, nizozemski majstor Joris Voorn, talijanski DJ i producent Flashmob, a tu su i Armando te domaće snage Aldo Morro, Mony i Yakka.

Izniman interes publike i medija najbolja su pozivnica da se Zadar Sunset Festival održi i sljedeće godine u još boljem i većem izdanju.

Tekst: Press
Fotografije: Marko Edge

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO