zadar3107231

Neodoljivim glazbenim ritmovima svjetskih DJ zvijezda, spektakularnim zalaskom sunca i čarobnim pogledom na Jadransko more započelo je treće izdanje Zadar Sunset Festivala. Na veliku pozornicu na Pozdravu Suncu pravu glazbenu poslasticu donijeli su talentirani španjolski DJ i producent Paco Osuna i američki techno majstor Stacey Pullen koji su vrhunskom kombinacijom techno i house glazbe te dinamičnih ritmova i hipnotičnih melodija obilježili prvu festivalsku večer i bez daha ostavili više od dvije tisuće posjetitelja iz cijelog svijeta. Zabavu su upotpunile domaće snage Aldo Morro i Mony, koji su službenim after partijem na najbolji mogući način najavili nastavak party čarolije.

Zabava na Zadar Sunset Festivalu se nastavlja večeras kada će na velikoj custom made pozornici nastupiti nizozemski majstor Joris Voorn, poznat po svojoj virtuoznosti za miksetom. Njegov najnoviji hit "Ryo" osvojio je srca obožavatelja diljem svijeta, a bez sumnje će i publiku u Hrvatskoj. Strast prema house glazbi na plesni podij prenijet će talijanski DJ i producent Flashmob. Nedavno je objavio novi singl "No Hurry" koji je osvojio radijske postaje i klubove diljem svijeta. Njegovi zarazni ritmovi i hitovi u Zadru će stvoriti pravu plesnu atmosferu. Uz ove svjetske zvijezde, posjetitelje će večeras zabavljati i Armando te domaće snage Pablo Panda B2B Yakka.

Posljednji festivalski dan, srijeda, 2. kolovoza rezervirana je za nastupe Grammyjem nagrađenog umjetnika Roger Sancheza i jednog od najcjenjenijih producenata i DJ-eva u industriji Mark Knighta. Pozornicu će zagrijati i domaći DJ Pablo Panda.

Zadar Sunset Festival održava se u organizaciji BSH Events, Selected Croatia iz Zadra, a uz podršku Turističke zajednice Grada Zadra. Ulaznice za Zadar Sunset Festival mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr.

Tekst: Press
Fotografije: Marko Edge

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO