Pulska Arena odzvanjala je u ponedjeljak moćnim glasom Nine Badrić. Neopisivom lakoćom ova sjajna glazbenica zavela je već s prvim taktovima pjesama publiku svih generacija, koja je u velikom broju došla pozdraviti svoju omiljenu glazbenu divu. Nina je koncert otvorila pjesmom "Dat će nam Bog" i odmah dignula publiku na noge.

Nina Badrić držala je publiku na nogama više od dva sata, a fantastičnim glasom i savršenom mirnoćom vodila je koncert poput najvećeg majstora scene. Publika joj je uzvratila na najljepši mogući način, vrativši je na dva bisa. Lijepa Nina zablistala je u kreacijama Juraja Zigmana, koje su oduševile publiku.

Glazbenica se presvukla tri puta u toku koncerta, no ono što je najviše oduševilo publiku je fantastičan glas i pjevanje uživo. Nina je gotovo u svakoj pjesmi koju je izvodila bila prekidana snažnim aplauzom publike, koja joj je otvoreno pokazivala koliko je voli. Glazbena diva suvereno je vladala scenom pulskog amfiteatra, a njezin glas savršeno se uklopio u ovaj čaroban prostor pod zvjezdanim nebom.

Nina Badrić: "Još dugo ću sabirati dojmove ovog koncerta. Uživala sam kao nikad ranije u muziciranju. Jednostavno, ovdje sam svoja na svome. Mom glasu pašu ovakvi prostori i ne znam kada sam s više mirnoće i gušta pjevala. Bilo je predivno."

Sigurni smo da ćemo Ninu Badrić ponovo slušati u pulskoj Areni, a do tada će publika i Nina pamtiti ovu čarobnu noć još dugo.

Tekst: Press
Fotografije: Šoban Igor

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO