intrade0408172

Da se snovi upornima doista ispunjavaju znaju Tomislav Bralić i klapa Intrade! Oni su po prvi puta zapjevali u pulskoj areni  gdje im se kao gost na pozornici pridružio neponovljivi Tedi Spalato. Ovaj koncert će zasigurno obilježiti njihovu karijeru, kao i onoj u rasprodanoj zagrebačkoj areni. Klapa je još jednom dokazala da je u samom vrhu glazbene scene, da njihove pjesme žive, a publika ih dočeka raširenih ruku gdje god dođu.

Koncert, koji se direktno prenosio i na nacionalnoj televiziji, je počeo pjesmom "Dalmacijo lipa" nakon koje je slijedila "Kuća kraj ferala" i niz ostalih starijih hitova kao što su "Ribar sam star", "Ispod tvoje boloture", "Ne znam što me tebi vuče", "Stina pradidova" koje je publika u njihovoj dugogodišnjoj karijeri zavoljela.

Pozornica je bila napravljena u tri nivoa, a krasio ju je jedrenjak, svjetionik i ostali dalmatinski detalji. Zidine amfiteatra su bile dodatno osvjetljene što je svakako pridonijelo ugođaju i istaknuo spektakularnu arhitekturu ove arene.

U ovoj bajkovitoj večeri vladala je odlična atmosfera, a publika se svojim glasovima pridružila klapi.

Tedi Spalato je sa klapom otpjevao pjesmu "Cviće" koju je napisao za njih, a oni su sa njom 2014. osvojili 2. nagradu žirija na Splitskom festivalu, nakon toga su otpjevali duet "Sve dok bura dere" sa kojim su osvojili istu nagradu na Splitskom festivalu godinu dana kasnije.

Odlična atmosfera je vladala kada je klapa krenula sa plesnim blokom pjesama "Ti gitaro moja", "Kolajna od zlata", "Škrinja jubavi", a na pjesmi "Zalutali pogled" više nitko nije sjedio. Sa pozornice se pružao pogled na cijelu arenu koja je bila na nogama, plesala, pjevala i veselila se!

Izravan televizijski prijenos je završio u 23:25 h, no publika nije puštala klapu sa pozornice pa su izašli na bis i koncert produžili za još 25 min, te otpjevali novije pjesme među kojima je "Ti, samo si ti" s kojom su osvojili 3. nagradu žirija na ovogodišnjem Splitskom festivalu.

Bila je to večer kada je klapa dokazala da je predodređena za velike koncertne spektakle i precrtala s liste želja posljednju arenu u Hrvatskoj u kojoj nije zapjevala.

Klapa Intrade i Scardona koja je bila organizator koncerta su zahvali svima koji su došli, a posebno i onima koji su došli iz Slovenije, Austrije, Njemačke, Poljske, Švicarske, Češke, Mađarske, Finske, Engleske, Kanade i Amerike.

Tekst: Press
Fotografije: Željko Vidinović

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO