danijela1805191

Emotivnim dvosatnim druženjem u Istarskom narodnom kazalištu Danijela Martinović započela je seriju koncerata pod nazivom Neopisivo. Upravo tako je bilo na prvom koncertu koji će Puležani dugo pamtiti. Kroz dva sata Danijela je ostvarila izvrsnu interakciju s publikom. Koncert, koje je bio podijeljen u četiri tematske cjeline, obuhvatio je njezin dosadašnji glazbeni opus, ali i poeziju te posvete.

Novi zvuk, novo ruho, novi aranžmani, novi doživljaj, nova Danijela - riječi su kojima bismo najbolje dočarali dio atmosfere koja je vladala Istarskim narodnim kazalištem. Publika je u glas pjevala hitove s Danijelom koja je nakon završetka vrijeme posvetila djeci i obiteljima koja su na koncert došli na poziv Zaklade "Hrvatska za djecu". Upravo s njima u suradnji ova će turneja obići Hrvatsku, a prihod od prodanih ulaznica biti će namijenjen za potrebe Zaklade. Na koncertu u Puli Danijeli je zahvalila i upraviteljica Zaklade Renata Gubić.

Ovo jedinstveno dvosatno glazbeno - scensko putovanje mnogobrojnu publiku vodilo je kroz sambu, tango, bossanovu, gypsy swing, flamenco, salsu do country bluegrassa, elemenata irske te pop glazbe. Doživjeti novi koncept koji povezuje glazbu, poeziju i razmjenu snažne energije, zaista je na mnoge ostavio neopisivo snažan dojam. Danijela je svojoj publici na zaista poseban način prenijela samo dio snažnih emocija ljubavi, empatije, snage, zajedništva i međusobnog pomaganja koje nosi u sebi.

"Publici smo pružili jednu potpuno novu dimenziju zajedničkog putovanja glazbom. I sama sam bila iznenađena kako su pjesme zvučale kada smo počeli raditi na novim i neočekivanim aranžmanima. Ni u snu nisam mogla zamisliti da recimo pjesma Danima, godinama, satima može ovoliko dobro zvučati u tango ritmu. Oduševljena sam krajnjim rezultatom, a energija koju sam primila od publike u Puli zaista me ispunila lijepim emocijama. Iznimno mi je drago da smo turneju započeli upravo ovdje u INK. Veliko hvala gradu Puli te svim djelatnicima kazališta. Sretna sam da i ovom glazbenom pričom zajedno mijenjamo Hrvatsku na bolje!" - izjavila je vidno uzbuđena Danijela nakon koncerta.

Na koncertu u Puli uz Danijelu su nastupili vrhunski glazbenici; pijanist Tomislav Modrić, profesor kontrabasa Ivan Gazibara, violinist Emir Gabrić, gitarist Zoran Mišolongin, harmonikaš i klarinist Mladen Kosovec te bubnjar Kristijan Zorjan. Idući koncert Danijeline glazbene turneje Neopisivo održat će se 26. kolovoza u Dubrovniku. Na rasporedu su još koncerti u Zadru, Varaždinu i zagrebačkoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog 24. listopada. Partneri koncerta su Nardoni radio, Jutarnji list, Gloria, NOVA rent a car, Muller te ZAMP.

"Glazba je radost koja nas spaja i veseli. Zajedno, možemo rušiti barijere i graditi sretnije sutra"

Tekst: Press
Fotografije: Marko Lorenzo Blaslov

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO