porec1009161

Festival života s preko 250 održanih događanja sinoćnjim nastupom Tonyja Cetinskog na prepunoj porečkoj rivi završio je na najbolji mogući način. Osim u nastupu našeg proslavljenog pjevača Porečani i brojni turisti mogli su uživati u glazbi benda Tri kralja te u jedinstvenom Lasermanu koji je manipulacijom laserskim zrakama ostavio publiku bez daha. Sinoćnja završnica festivala je ujedno bila i zadnji dan vrlo uspješnog međunarodnog turnira u lovu na veliku ribu - Offshore World Challenge - Poreč 2016.

Nakon proglašenja pobjednika drugog izdanja međunarodnog natjecanja u lovu na veliku ribu na pozornicu su stupili bend Tri kralja koji su zagrijali publiku za laserski šou Lasermana koji je već od prije poznat Porečanima. I ovaj put je Laserman uspio zapanjiti publiku te svojom manipulacijom laserskim zrakama uz pratnju glazbe dati savršen uvod u ostatak večeri. Jedan od najomiljenijih i najemitiranijih glazbenika, Tony Cetinski, zajedno sa svojim bendom dodatno je podigao temperaturu s izvedbama svojih hitova te obradama svjetskih uspješnica. Na pozornici je ugostio i jednog od natjecatelja The Voicea, Alena Bičevića, koji je zajedno s njim oduševio oko pet tisuća okupljenih na Porečkoj rivi.  Zadnja pjesma prigodno je bila Zbogom odlazim s kojom je i službeno zatvoreno vrlo uspješno prvo izdanje festivala života - Poreč Open Air.

Festival Poreč Open Air Porečanima i brojnim turistima ove je godine donio niz atraktivnih događanja: od glazbenih večeri, uličnih performansa, filmskih projekcija, do dječjih zabavno-edukativnih sadržaja i vrhunskih kazališnih izvedbi na otvorenom. Više od 50 tisuća Porečana i turista uživali su u preko 250 individualnih događanja u kojima je sudjelovalo 250 izvođača tijekom skoro 100 dana festivala, od 9. lipnja do 10. rujna.

Potpredsjednik za prodaju i marketing Davor Brenko iz tvrtke Valamar Riviera, glavnog sponzora, partnera i idejnog pokretača projekta Poreč Open Air, izrazio je zadovoljstvo s prvim izdanjem festivala te dodatno komentirao: “Uzevši u obzir odaziv i reakcije na prvo izdanje festivala, vjerujem da smo, zahvaljujući potpori partnera i lokalne zajednice, na dobrom putu prema ostvarenju strateškog cilja Valamara, a to je razvoj destinacijskog sadržaja s naglaskom na posebno osmišljena događanja i jedinstvene turističke proizvode. Time podižemo konkurentnost destinacije i vrijednost turizma. Želimo se zahvaliti svim gostima, Porečanima i partnerima na projektu na izvrsnoj suradnji te pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na još boljem i bogatijem izdanju sljedeće godine.”

Cilj je ovog festivala života bio da glazbenim, kulturnim i uličnim događanjima dodatno obogatiti ponudu grada i omogućiti svim gostima i stanovnicima da dožive jedinstveni duh grada Poreča. Festival su podržali tvrtka Valamar Riviera, glavni sponzor partner, grad Poreč i Turistička zajednica grada Poreča, sponzori domaćini uz potporu Hrvatske turističke zajednice te organizator festivala, tvrtka MPG, kao i brojni drugi partneri i sponzori.

Tekst: Press
Fotografije: Manuel Paljuh

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO