Osamnaestogodišnja Viktorija Jug iz Ludbrega sinoć je okrunjena laskavom titulom Miss turizma Hrvatske, dok je ista među pripadnicima jačeg spola pripala 24-godišnjem Klemenu Priselcu iz Karlovca. Viktorija je proglašena najljepšom među 13 finalistica, a toliko ih je u konkurenciji imao i Klemen. Najljepši dvojac predstavljat će Hrvatsku iduće ljeto u Dominikanskoj Republici na izboru za Miss i Mistera turizma svijeta u kojemu će sudjelovati predstavnici 124 zemlje svijeta. Prva i druga pratilja novoizabrane miss su Elena Lončarić i Ivana Gugić, dok su prvi i drugi pratitelj mistera Ante Kapov i Bruno Malić.

Laskava titula Miss fotogeničnosti pripala je Ivani Marijanović, dok je Mister fotogeničnosti Patrik Gojani. Prema izboru žirija, najsimpatičniji su bili Mirela Elkasović i Vedran Krunić koji su tako osvojili titule Miss i Mistera simpatičnosti.

Prvi put otkad se ova manifestacija održava, dakle od 2000. godine, izbor je održan u Istri, odnosno Puli koja je ponudivši čarobnu lokaciju ispred Augustovog hrama na Forumu bila sjajan domaćin.

Voditeljski par, Vlatka Pokos i Boris Kosmač koji je ujedno i nositelj licence te uz suorganizaciju agencije Planet Travel iz Pule i organizator izbora, ležerno je kroz program vodio ne u prevelikom broju okupljenu publiku na Forumu. Natjecanje su svojim glazbenima nastupima upotpunili Minea, Bojan Jambrošić, Alka Vuica i Marina Tomašević.

Koreografiju izlazaka finalistica i finalista osmislio je Neno Muždeka Harlekin, poznati svjetski koreograf iz Slovenije. Članovi žirija, njih 13, svi redom predstavnici sponzora koji su omogućili ovu manifestaciju nisu imali lak zadatak, među toliko ljepote izabrati najljepše.

Prezenteri izlazaka misica i mistera bili su aktualna Miss turizma Hrvatske Lara Toplek, Miss Alpe Adria Julia Žitković, Model svijeta Marko Dančulović, te Valentino Kozmić, koji je tu titulu nosio pretprošle godine.

Vrhunski stilisti, frizeri Trilaba i Topstila ovom su prigodom pokazali kako uspješno u samo sedam minuta promijeniti dnevni look u glamurozni.

Tekst: Sanda ROJNIĆ SINKOVIĆ / Glas Istre
Fotografije: I. Škrobonja
{gallery}albumi/miss300911:140:90:0{/gallery}

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO