amesia3008211

Otok Pag ovog je tjedna jedino veliko europsko središte kad su zabava i Festivali u pitanju. Prije dva dana počeo je sedmodnevni Ibiza Take Over Croatia Festival koji traje do 5. rujna. Tisuće mladih iz cijele Europe zabavlja se uz DJ-e legendarnog kluba Amnesia s Ibize te hrvatske DJ-e.

„Prva dva dana Festivala potvrdila su da je Hrvatska trenutno jedina i najpoželjnija party destinacija u Europi. Program Party safe pokazao se izvrsnim te našim gostima osigurao zabavu i u vremenima pandemije!" - govori Drago Vukelić iz BSH Events te dodaje: „U idućim nas danima očekuje bogat dnevni i noćni program. Ovim smo Festivalom produžili sezonu na otoku Pagu na koji su stigli gosti iz cijele Europe!"

Sve do nedjelje očekuju nas nastupi DJ zvijezda kao što su Michael Bibi, Richy Ahmed, Marco Faraone, Claptone, Vintage Culture, Mathame, Kolsch te mnogih drugih. Ovaj Festival prate brojni europski mediji, a posebno britanski koji su popratili dolazak prvog privatnog party aviona s londonskog Stansteda izravno na zadarski aerodrom.

U Novalji se 2. i 3. rujna, u vrijeme Festivala održava i prvo izdanje CROATIA BEACH MUSIC CONFERENCE. Cilj je među ostalim spojiti ljude iz glazbene industrije i dovesti ih na mjesto gdje oni mogu učiti i dijeliti iskustva s kolegama iz cijelog svijeta. Konferencija se održava u organizaciji BSH Events i NOA Grupe.

Dnevne ulaznice za Festival mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr i na blagajni klubova Kalypso, NOA te Sky lift.

Dnevne ulaznice mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr te na blagajni klubova.

Tekst: Press
Fotografije: Marko Edge

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO