circus0908211

Spoj vrhunske glazbe, scenografije i plesa obilježio je protekle dane na popularnoj hrvatskoj party plaži Zrće. Svjetska DJ zvijezda Regard svojim je glazbenim hitovima Ride It, Secrets i drugima oduševio brojne posjetitelje Circus Maximus Festivala te poštujući sve epidemiološke mjere pripremio nezaboravan provod ispunjen glazbom, plesom, energijom i emocijama.

Uz kosovskog DJ velikana Regarda prva tri festivalska dana u klubu Noa okupila su umjetnike iz cijelog svijeta kao što su Da Tweekaz, Maxtreme, Toby DEE, Mike & Me, Andy Boy, Aldo Morro, Chris Willsman, Scheffwell, LASNIS, Chris Levels, Brennan Heart, Justin Pollnik, NOISETIME te tako u srce Dalmacije donijeli dugo iščekivanu ljepotu glazbenih druženja i jedinstveni doživljaj koji se zauvijek pamti.

Vrhunska zabava na Circus Maximus festivalu nastavlja se večeras, 11. i sutra, 12. kolovoza u klubu Noa na Zrću koji je zbog svog vrhunskog glazbenog programa, maštovitog uređenja i spektakularne produkcije proglašen jednim od 100 najboljih klubova svijeta. Posjetitelje očekuju glazbena uzbuđenja uz impresivan line up na čiji popis predvode kazahstanski producent i DJ Imanbek te DJ dvojac Harris & Ford, a tu su i Toby Dean, LASNIS, Mike & Me, Andy Boy, Dropixx, Lunax, Vescu, Nick Leys, Jey Aux Platines, Marc Pain.

Imanbek je kazahstanski producent i remikser house glazbe. Međunarodno poznat postao je remiksom Roses. Radio je kao željezničar kad je pjesmu čuo na radiju. Preslušao je pjesmu i čuo da bi to moglo biti nešto drugo. Napravio je remiks, dramatično povećao tempo, dodao propulzivnu bas liniju i pojačao vokale do neprepoznatljivosti, a zatim je gledao kako njegova verzija postaje viralna. Ubrzo je postao TikTok hit, a ostalo je povijest. DJ dvojac Harris&Ford može se pak pohvaliti s više od 250 milijuna streamova, desetcima hitova na svjetskim ljestvicama i bezbroj svirki po cijeloj Europi što ih svrstava među međunarodno najuspješnije austrijske DJ -e i producente.

Circus Maximus festival održava se poštujući sve epidemiološke mjere stoga posjetitelji u njemu mogu uživati ukoliko posjeduju EU Digital Covid certifikat. Oni koji ne posjeduju navedeno moći će se testirati i na ulazu na Festival.

Ulaznice za cijeli Festival, koji je ujedno i prvi budući DAO festival u svijetu, te domaći projekt Noa Grupe, plaćale su se i kriptovalutama.  Preostale dnevne ulaznice mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr ili na Noinom webu: https://www.noa-zrce.com/en/events/circus-maximus

Tekst: Press
Fotografije: Marko Edge

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO