galija0609241

Sinoć je Caffe bar Galija u Opatiji ponovno bio mjesto vrhunskog provoda, a zasluge za nezaboravnu atmosferu pripadaju DJ Daneu, koji je svojim setom rasplesao sve prisutne. Iako smo zakoračili u rujan, što obično označava kraj ljetne sezone, u Galiji je vladala prava ljetna energija - party očito ne prestaje!

Večer je započela u opuštenom tonu, no kako su sati odmicali, ritmovi elektronske glazbe zavladali su plesnim podijem. DJ Dane, poznat po svojoj sposobnosti da osjeti publiku i vodi ih kroz glazbeno putovanje, ni ovog puta nije razočarao. Kombinacijom house, deep house i tech house zvukova, održavao je tempo visoko, dok su gosti uživali u plesnoj groznici.

Prostor Galije bio je ispunjen do posljednjeg mjesta. Mješavina domaćih stanovnika i turista, svi su uživali u opuštenoj atmosferi uz more, dok je glazba podizala raspoloženje. Neformalni razgovori uz šank, smijeh i pozitivne vibracije bili su prisutni kroz cijelu noć. Galija se opet pokazala kao savršeno mjesto za bijeg od svakodnevnice i uživanje u noćnom životu.

Unatoč tome što je ljeto kalendarski gotovo, DJ Dane i Galija su dokazali da prava zabava tek počinje. Publika je uživala do ranih jutarnjih sati, a mnogi su već s nestrpljenjem počeli planirati povratak na idući party. U Caffe baru Galija, rujan možda znači početak jeseni, ali energija ljetnih noći ovdje još uvijek živi punim plućima.

Ako ste propustili ovu nezaboravnu noć, svakako planirajte sljedeći vikend u Galiji, jer glazba, zabava i odlična atmosfera su zagarantirani!

Tekst: P.A.
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO