galija2007241

Protekla subotnja noć u popularnom Caffe baru Galija u Opatiji bila je prava poslastica za sve ljubitelje dobre glazbe i ugodnog društva. Posebna atmosfera privukla je mnoštvo posjetitelja, a najviše su se istaknule prekrasne djevojke koje su svojim stilom i šarmom dodatno uljepšale večer.

Glazbeni spektakl bio je u rukama poznatog DJ-a Marina, koji je još jednom dokazao zašto je jedan od najtraženijih DJ-eva na ovom području. Njegov odabir hitova i sposobnost da prepozna puls publike stvorili su savršenu harmoniju između ritma i plesa. DJ Marin je neumorno miksao popularne hitove, klasične dance trake i house glazbu, stvarajući neodoljivu atmosferu koja je posjetitelje držala na nogama cijelu noć.

Među mnoštvom posjetitelja, posebnu pažnju privukle su prekrasne djevojke koje su te noći zasjale u Galiji. Odjevene u elegantne haljine i s besprijekornim frizurama, djevojke su svojim prisustvom dale poseban sjaj cijeloj večeri. Njihov osmijeh i pozitivna energija zarazili su sve prisutne, stvarajući dojam da je svaki kutak Galije ispunjen elegancijom i stilom.

Caffe bar Galija poznat je po svojim odličnim zabavama, a ova subota nije bila iznimka. Mnoštvo ljudi, vesela atmosfera i glazba koja ne ostavlja ravnodušnim bili su dobitna kombinacija za nezaboravan provod. Posjetitelji su uživali u raznovrsnoj ponudi pića, dok su se mnogi okušali i u plesnim pokretima, inspirirani ritmom koji je diktirao DJ Marin.

Kako se noć približavala kraju, energija u Galiji nije jenjavala. DJ Marin je završio set s nekoliko moćnih hitova koji su dodatno podigli atmosferu, dok su posjetitelji plesali do posljednje minute. Galija je još jednom potvrdila svoj status kao jedno od najpopularnijih mjesta za izlazak u Opatiji, a subotnja noć bit će dugo pamćena.

Subotnja noć u Caffe baru Galija bila je savršen spoj glazbe, stila i dobre zabave. DJ Marin, prekrasne djevojke i vesela atmosfera učinili su ovu večer nezaboravnom. Za sve one koji su propustili ovu spektakularnu noć, Galija već planira nove događaje koji će zasigurno donijeti još više zabave i odlične glazbe.

Opatija je sinoć bila središte zabave, a Caffe bar Galija mjesto gdje se željela biti. Sljedeće subote očekujemo još više iznenađenja i još bolji provod. Ne propustite priliku biti dio ove priče!

Tekst: P.A.
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO