galija2906241

Protekle subote, Caffe bar Galija u Opatiji bila je središte dobre zabave i retro ritmova, obilježavajući posljednju noć popularnog festivala RetrOpatija. Glazbenu atmosferu zagrijao je DJ Danko, poznat po svojim energičnim nastupima i eklektičnom izboru glazbe.

Večer je započela s laganim ritmovima koji su se savršeno uklapali u predivan ambijent Caffe bara Galija. Opatija je poznata po svojoj elegantnoj arhitekturi i šarmantnim kafićima, a Galija se ističe svojim toplim interijerom i prijateljskom atmosferom. Gosti su počeli pristizati već rano navečer, uživajući u osvježavajućim koktelima i ugodnom društvu.

Kada je DJ Danko stao za DJ pult, energija u prostoru naglo je porasla. Njegova sposobnost miješanja hitova iz različitih razdoblja i žanrova držala je publiku na nogama cijelu noć. Od disko hitova 70-ih, preko pop pjesama 80-ih, pa sve do nezaboravnih dance ritmova 90-ih, Danko je isporučio set koji je zadovoljio sve generacije.

RetrOpatija je festival koji svake godine okuplja ljubitelje retro glazbe i mode. Posljednja noć ovogodišnjeg izdanja bila je posebno emotivna, s mnogim posjetiteljima odjevenima u vintage odjeću, slaveći sjećanja na prošla vremena. U Caffe baru Galija, atmosfera je bila nostalgična, ali i izuzetno vesela, s mnogima koji su se prepustili plesu i zabavi do ranih jutarnjih sati.

Subotnja noć u Caffe baru Galija bila je savršen završetak RetrOpatije. DJ Danko je svojim izborom glazbe i energičnim nastupom stvorio nezaboravnu atmosferu koja će se dugo pamtiti. Opatija je još jednom dokazala da je grad koji zna kako se zabaviti i čuvati duh prošlih vremena živim.

Ako ste propustili ovu večer, ne brinite - Caffe bar Galija i dalje će biti mjesto gdje se dobre vibracije i odlična glazba susreću. Vidimo se u Galiji!

Tekst: P.A.
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO