drago0410241

Sinoć je Klub 'Drago' u Opatiji bio ispunjen do posljednjeg mjesta zahvaljujući energičnom nastupu jednog od najpopularnijih glazbenika nove generacije - Mihajla Veruovića, poznatijeg pod umjetničkim imenom Voyage. Srpski pjevač, reper, tekstopisac i glumac priredio je nezaboravnu večer svojim fanovima, koji su iz svih krajeva Hrvatske, ali i regije, došli kako bi uživo poslušali njegove hitove.

Voyage je izašao na pozornicu uz gromoglasan aplauz i uzbuđene povike publike, a svoj je nastup otvorio pjesmom "Tango", jednim od njegovih najvećih hitova. Od samog početka, atmosfera je bila naelektrizirana, dok su prisutni skakali i pjevali uz njegove najpoznatije pjesme poput "Pleši", "Euforija" i "Gad". Svaki refren bio je praćen masovnim pjevanjem publike, čime je stvorena posebna energija koja je trajala do kraja večeri.

Voyage je tijekom nastupa istaknuo svoju zahvalnost publici te je nekoliko puta spomenuo koliko mu znači podrška koju dobiva u Hrvatskoj. "Svaki put kad dođem ovdje, osjećam se kao kod kuće", rekao je Veruović, potaknuvši publiku na još glasniju reakciju.

Pored svoje glazbene karijere, Voyage se posljednjih godina okušao i kao glumac, što mu je dodatno proširilo bazu obožavatelja. Sinoćnji nastup nije bio samo glazbeno, već i vizualno iskustvo, s pažljivo osmišljenim svjetlosnim efektima i scenskim performansom koji je pratio svaki ton i pokret.

Nakon dva sata energičnog nastupa, Voyage se oprostio s publikom uz pjesmu "Leto", čime je zatvorio spektakularnu večer. No, nije dugo trajala tišina jer su obožavatelji tražili bis, na što je rado odgovorio izvođenjem još nekoliko pjesama, zaključivši večer u velikom stilu.

Klub 'Drago', poznat po gostovanju regionalnih glazbenih zvijezda, sinoć je još jednom opravdao svoju reputaciju. Nastup Voyagea zasigurno će se dugo pamtiti, a sudeći prema oduševljenim reakcijama publike, njegov povratak u Opatiju je više nego dobrodošao.

Ova večer bila je savršen spoj glazbe, energije i zajedništva, što je još jednom potvrdilo Voyageov status jedne od najvećih zvijezda u regiji.

Tekst: P.A.
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO