opatija2907221

Zbog svoje originalnosti i energije koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, njihovi koncerti se ne zaboravljaju tako lako, a upravo su takav jedan priuštili i opatijskoj publici. Riječ je o klapi Rišpet, kojima je uvijek izuzetna čast i privilegija nastupiti pod opatijskim nebom onako kako oni to najbolje znaju, s puno srca, duše i iskrenih emocija kojima su na veliko oduševljenje opatijske publike, po prvi puta uveličali i Ljetnu pozornicu u Opatiji.

'Opatija je idealno mjesto gdje smo podijelili dobre vibracije i napravili još jednom predivnu atmosferu zajedno sa našom publikom, zajedno sa svim divnim ljudima koji vole Rišpetove pjesme, a bilo ih je jako puno večeras. Sve 'Rišpetovke' i 'Rišpetovci' zasigurno su došli na svoje. Bio je to sjajan koncert! Stvarno je bilo lipo i svima su nam ispunjena srca', rekao je Pero Kozomara.

Dobro je poznato da se uz Peru Kozomaru, Ivu Amulića i kreativnu ekipu Rišpet raduje, slavi, pleše i zaljubljuje, a ovoga puta 'pala' je i prosidba u publici, što je glazbenu večer učinilo još malo posebnijom.

Osim emocija, koje su neizostavni dio koncerta kada je Rišpet u pitanju, opatijsku atmosferu nosila je euforija mediterana dok su se nizali njihovi najpoznatiji hitovi, od balada koje diraju ravno u srce do vatrenih ritmova koji su dodatno užarili tlo pod nogama publike što je pjevala u sav glas.

'Ajme šta te volin', 'Šta mi ljube oćeš kazat', 'Jedina jubav moga života', 'Ja samo za te živim', 'Fermaj me', samo su neke od pjesama koje su izveli uživo u Opatiji, a među njima je i 'Lipo mi je tu', najnoviji Rišpetov ljetni singl koji je u kratkom roku osvojio radijske valove i munjevitom brzinom zauzeo  prvo mjesto na top listi najemitiranijih HR top 40, na čemu im ovom prilikom još jednom čestitamo.

Za ovu vrijednu ekipu kao da nema odmora, jer nas već 11.08. Rišpet očekuje u srcu Šibenika na tvrđavi sv. Mihovil, a zatim i u Splitu na Sustipanu 18.08. gdje će nam, sigurni smo, priuštiti još jedan nezaboravan provod i koncert za pamćenje.

Tekst: Press
Fotografije: Pero Kozomara

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO