osijek2411231

Velikim pljeskom večeras je dupke ispunjena osječka dvorana 'Gradski vrt' dočekala Zdravka Čolića, glazbenog fenomena ovih prostora i već pola stoljeća jedno od najvećih imena regionalne glazbene scene. Čolićev nenadmašni vokal, nepresušna energija, neodoljivi šarm i veliko poštovanje prema publici još su uvijek recept kojim osvaja publiku svih generacija i na svim koncertima, pa tako i na večerašnjem osječkom.

Već s prvim taktovima prve pjesme bilo je jasno koliko se Osijek zaželio ovog glazbenog velikana. Naime, dugoočekivani koncert uslijedio je nakon osam godina, koliko je prošlo od posljednjeg održanog u gradu na Dravi, ujedno gradu za kojeg Čolića, kao ''osječkog zeta'', vežu i posebne emocije i privatne veze.

Repertoar na kojem je bilo više od 40 najvećih Čolićevih uspješnica, nastavio se hitovima poput 'Produži dalje', 'Živiš u oblacima', 'Jedna zima sa Kristinom', 'Svadbarskim sokakom', 'Krasiva', 'Čini ti se grmi', 'Noć mi te duguje', 'Pusti, pusti modu', 'Zvao sam ju Emili', 'Ti si mi u krvi' te mnogim, mnogim drugima.

S obzirom kako jedna dvorana nije bila dovoljno velika da bi mogla primiti Osječane i njihove goste koji su na koncert došli iz mnogih drugih gradova i država, Čolić će u 'Gradskom vrtu' nastupiti tijekom dvije rasprodane večeri zaredom.

Tekst: Press
Fotografije: Dario Horvat

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO