collegium0701181

Legende splitske glazbene scene - The Beat Fleet (TBF) ovih su se dana probijali kroz snježnu mećavu u Švicarskoj i za to su imali najbolji mogući razlog - pridružili su se brojnim mladim Hrvatima koji su krenuli u nezaboravni skijaško-glazbeni provod!

TBF je proteklog vikenda po prvi put postao dijelom KnockOut Snow Festival (www.knockoutsnowfestival.eu) i Eskimo Festival (www.eskimofestival.eu) zimske avanture - jedinstvenog skijaško-glazbenog projekta u kojem svake zime sudjeluje više od 2.000 mladih iz Hrvatske, a koji ove sezone u terminu od 6. do 13. siječnja 2018. uživaju na jednom od najboljih svjetskih skijališta - 4 Doline.

Obroncima švicarskih Alpi tako su se orili TBF-ovi najveći hitovi kao što su ʺPozitivan stavʺ, ʺVeseljkoʺ, ʺAlles Gutʺ, ʺFantastičnaʺ, ʺNostalgičnaʺ… a mi možemo reći da je bilo i više nego fantastično i da nas već sad hvata nostalgija do nekog novog susreta!

U festivalskom dijelu KnockOut i Eskimo programa publiku čekaju i Neno Belan & Fiumens te Psihomodo Pop, a za dobru zabavu brinu se i DJ-evi Alwoox te Luca Montecchi & Crew.

Tekst: Press
Fotografije: Manuel Paljuh

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO