tony1909191

Na jednom mjestu okupiti četiri najbolja i najraznovrsnija glazbenika mogu samo najbolji. Upravo to pošlo je za rukom jedinstvenom Tonyju Cetinskom u Ljubljani. Na koncertu pod nazivom Tony i prijatelji, u sklopu turneje #samoljubav, prepune Križanke uživale su u večeri koju je teško opisati riječima.

Već je svima poznat glazbeni show, koji Tony zajedno sa svojom ekipom radi, zbog čega je #samoljubav prerasla iz regionalne, u svjetsku priču.

Sve to sinoć podigao je na novu razinu, ugostivši Ninu Badrić i Ivana Zaka, ali i jednog od najistaknutijih predstavnika nove glazbene scene, Juru Brkljaču.

Ljubav slovenskih fanova i Tonyja, traje već godinama, ali u Križankama je dobila predivan nastavak, kakav i zaslužuje. Poseban ambijent, bio je odlična 'kulisa' za gotovo trosatnu glazbenu euforiju, a publika je sa svojim idolima cijelo vrijeme, pjevala, plesala i 'disala' kao jedno.

Malo je reći kako je Tony svojim izvedbama i tridesetogodišnjim presjekom karijere, gotovo 'raspametio' obožavatelje, koji su stvorili atmosferu za pamćenje. Od najemotivnijih, do trenutaka kada je svojim šalama i duhovitošću, nasmijao sve prisutne.

Samim izlaskom na pozornicu, publika je pljeskom dočekala, izvanserijsku glazbenicu i prije svega dugogodišnju prijateljicu, Ninu Badrić, koja je sa njime otpjevala pjesmu 'Ja sam zaljubljen'. Sve prisutne počastila je još jednom izvanrednom izvedbom, svojeg velikog hita 'Dani i godine', a malo je reći kako su fanovi bili i više nego oduševljeni nastupom ove glazbene dive.

Još jedan od posebnih trenutaka bio je kada se Tonyju na pozornici pridružio Ivan Zak. Zajedno sa jednim od najtraženijih pjevača, iznimnim kantautorom, Tony je otpjevao svoju uspješnicu 'Tebe ne bih mijenjao'. Kombinacija je to, koju je svakako vrijedilo poslušati. Sam Ivan zahvalio se Tonyju na pozivu, a za kraj svojeg nastupa otpjevao je pjesmu 'Sama', koja slovi za jednu od njegovih najljepših balada.

Ljubljana je imala posebno zadovoljstvo vidjeti i uživo čuti jednog od najuspješnijih glazbenika nove scene. Jure Brkljača, čest je gost Tonyjevih koncerata, a odlične reakcije publike niti ovoga puta nisu izostale. Posebno je sve navedeno došlo do izražaja, kada je Jure sa Tonyjem otpjevao duet 'Morski vuk', koji je publiku rasplesao do kraja.

Tekst: Press
Fotografije: Mario Draušnik

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO