Puna dvorana Tabor u petak je uživala u trosatnom koncertu Zdravka Čolića koji se u Maribor vratio nakon dugih sedam godina. Koncert je oduševio njegove fanove koji su ga dočekali ovacijama, ali i samog Čolića koji uvijek ističe kako voli Sloveniju gdje ima puno prijatelja i tamošnju publiku koja uvijek s njim koncert otpjeva u glas.

Čolić je Maribor posjetio u sklopu turneje 'Vatra i barut' tijekom koje je njegove nastupe pogledalo skoro pola milijuna ljudi, a izveo je svoje stare hitove te pjesme s aktualnog, istoimenog albuma 'Vatra i barut'.

Cijela dvorana zapjevala je s Čolom pjesme 'Ti si mi u krvi', 'Što ti dadoh', 'Kao moja mati', 'Esma', 'Zar se nismo shvatili', 'Živiš u oblacima, mala' i mnoge druge.

Kao i uvijek, Čolić je bio na visini zadatka, pun pozitivne energije koja se prenijela na cijelu dvoranu te je koncert odisao atmosferom susreta starih prijatelja. Na 16 metara dugoj pozornici, Čola je bez prestanka skakao puna tri sata i ponovno pokazao zašto mu je publika vjerna već desetljećima.

No ni nakon što je otpjevao cijeli repertoar, Slovencima nije bilo dosta, pa su ga nekoliko puta vraćali na bis, a Čola im je poručio da se nada da više nikad neće morati čekati sedam godina na sljedeći susret.

Tekst: Press
Fotografije: Fabijan Tadej

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO