rubix3008231

Tisuće rasplesanih posjetitelja iz cijelog svijeta najbolji su pokazatelj uspjeha prvog izdanja Rubix Festivala. Iz prekrasnog okruženja Porto Montenegra u svijet putuje najljepša slika slavlja glazbe, umjetnosti i kulture koji su obilježili ovu višeosjetilnu ljetnu avanturu. Tijekom tri uzbudljiva dana na Rubix Festivalu nastupili su svjetski poznati izvođači kao što su Damian Lazarus, Arman Miran, John Malkovic, bend Morcheeba, ali i glazbeni talenati u usponu, a raznolika postava Festivala zadovoljila je niz glazbenih ukusa, pružajući nezaboravnu zabavu koja je osvojila srca tisuća ljudi. Osim zadivljujućeg glazbenog putovanja, na Festivalu je izložen impresivan niz umjetničkih instalacija, interaktivnih iskustava i radionica, uključivši tako posjetitelje u aktivnosti koje potiču na razmišljanje.

"Oduševljeni smo ogromnim odzivom i osjećajem jedinstva koji je Rubix Festival donio u Porto Montenegro. Uspjeh Rubix Festivala Porto Montenegro rezultat je zajedničkih napora organizacijskog tima, sponzora, umjetnika, partnera i što je najvažnije, oduševljene publike čija je strast i energija upotpunila ovo nezaboravno iskustvo." - istaknuo je Danilo Kalezić, PR menadžer Porto Montenegra te dodao: "Ovaj događaj nije bio samo o glazbi i umjetnosti, već i o njegovanju duha zajedništva i slavljenju različitosti."

Planovi za sljedeće izdanje već su u tijeku, obećavajući još izvanrednije slavlje kreativnosti i kulture.

Više informacija o Rubix Festivalu možete pronaći na www.rubixfestival.com.

Tekst: Press
Fotografije: Zoran Radonjic

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO