koprivnica0610231

Regionalna pjevačka zvijezda, a ujedno i jedan od najljepših muških vokala ovih prostora, Saša Matić, pred prepunom Sportskom dvoranom Josip Samaržija BEPO, održao je svoj prvi solistički koncert u Koprivnici. Miljenik regije, za čije se nastupe nerijetko traži karta više, Koprivničane i njihove goste počastio je bezvremenskim hitovima, koji ga već dugi niz godina sigurno drže na samom vrhu regionalne glazbene ljestvice. Balade poput 'More tuge', 'Nađi novu ljubav', 'Samo ovu noć', 'Kralj izgubljenih stvari', 'Sto svirača', 'Idemo anđele' te 'Poklonite mi nju za rođendan', osigurale su mu epitet ''kralja balada'', a sve njih i mnoge druge, Koprivničani su sada imali prilike po prvi puta čuti i uživo.

Ni njih, kao ni publiku diljem drugih gradova i država, Sašin prepoznatljiv vokal nije ostavio ravnodušnim, a potvrdile su to i višeminutne ovacije tijekom koncerta.

S obzirom kako je ovo bio prvi Sašin koncert u Koprivnici, bila je ovo sjajna prilika da publika u samo jednoj večeri doživi presjek Sašine bogate glazbene karijere, kroz retrospektivu mnogobrojnih hitova.

Tekst: G.K.
Fotografije: Dario Horvat

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO