Svoj 8. rođendan KnockOut Snow Festival (www.knockoutsnowfestival.eu) slavi na jednom od najboljih svjetskih skijališta - 4 Doline, koje broji čak 412 kilometara staza. Festival se održava od 5. do 12. siječnja, a hrvatski skijaši i partijaneri okupirali su Veysonnaz, Thyon i Nendaz.

Tijekom prvih večeri ovogodišnjeg izdanja festivala uživalo se u nastupima osječkog hip-hop dvojca Krankšvester, čije hitove mladi jednostavno obožavaju, te poznatog DJ dua Vanillaz koji je na švicarske snježne padine donio dašak svjetskih mega pozornica.

Da zabave ne bi nedostajalo tu su i publici omiljeni domaći DJ-evi Luca Montecchi, Alwoox i DoMinique, koji osim u Party Areni o vrućim ritmovima brinu i na apres ski partijima.

U nastavku tjedna nastupit će i legendarni balkanski bend koji je osvojio cijeli svijet i koji se ove zime vraća na snježne padine - Dubioza kolektiv te Connect, koji svima dobro znane hip-hop hitove još jednom donose među planinske vrhove.

Iako je skijaška sezona u punom jeku, već sad se zna gdje će je mladi iz Hrvatske zatvoriti - na KnockOut Snow Closingu (www.knockoutsnowclosing.eu), koji će se od 15. do 17. ožujka održati u Kranjskog Gori, a gdje će se za zabavu do jutra pobrinuti Petar Grašo i Alen Vitasović!

Tekst: Press
Fotografije: Manuel Paljuh

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO