Svi špancireri koji su u vikendu za nama pohodili Varaždin uživali su u nastupu jednog od najtraženijih imena glazbene scene Tonija Cetinskog. Sam Toni odužio im se na sebi svojstven način, predivnim koncertom prepunim neiscrpne energije i odličnih pjesama. Ovim nastupom pred prepunom glavnom pozornicom Špancirfesta, Toni je po tko zna koji put dokazao zašto se za njegove koncerte traži mjesto više, a publiku u Varaždinu poveo je na nezaboravno glazbeno putovanje kroz dvadeset pet godina blistave karijere. Svoje mjesto na repertoaru pronašli su i aktualni Tonijevi singlovi 'Mjesečar' i 'Od trnja do zvijezda'.

Dojmovi sa koncerta se još uvijek nisu ni slegli, a Toni se već priprema za nadolazeće koncerte. Prva 'stanica' na kojoj možete uživati u Tonijevim najvećim hitovima je Zagreb, odnosno koncert na krovu Garden Malla, a slijedi Ljubljana i nastup u legendarnim Križankama.

Senzacionalni Toni na pozornici u Varaždinu nije bio sam, gdje su mu se na oduševljene svih prisutnih pridružilo društvo iz Pravila Igre. Svojim odlično prihvaćenim pjesama 'Nebo na mojoj strani', 'Lijek za besane noći', 'Kamen na duši', 'Na ulazu', 'Okovano srce', te posljednjom uspješnicom, ljetnim aktualnim singlom 'Na tvojim usnama', napravili su pravi uvod u nastup zvijezde Tonija Cetinskog. Dečki ističu kako im je bilo prekrasno i nezaboravno, a po prvi puta im se dogodila da ih je publika zvala na bis.

Pravila Igre Toniju će se na stageu ponovno priključiti na predstojećim koncertima u Zagrebu, Ljubljani, Poreču i Rijeci.

Tekst: Press
Fotografije: Dario Lepoglavec

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO