azura3008241

Prošli petak, 30. kolovoza, Rijeka je još jednom postala centar mode i zabave zahvaljujući tradicionalnom modnom spektaklu "Riječke stepenice", koji je i ove godine okupio brojne zaljubljenike u modu i stil na kamenim stubama pored Grand Hotela Bonavia. Ova jedinstvena manifestacija, koja se već godinama održava na istom mjestu, ne samo da je predstavila najnovije modne trendove, nego je i privukla mnoge posjetitelje željne vrhunskog modnog doživljaja.

Nakon spektakularnih revija, zabava se nastavila na Azura terasi, gdje su posjetitelji mogli uživati u posebnom after partyju. Ambijent Azura terase, uz zvukove glazbenog performansa, bio je idealno mjesto za nastavak večeri ispunjene elegancijom i stilom. Za atmosferu su se pobrinuli Žana & Boris, koji su svojim live vocal and violin showom oduševili sve prisutne. Njihova izvedba, kombinacija emotivnih vokala i virtuoznog sviranja violine, stvorila je nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje dobre glazbe.

Uz njih, DJ Boora je dodatno zagrijao atmosferu svojim glazbenim setovima, koji su privukli i one najzahtjevnije plesače na plesni podij. Njegov odabir glazbe savršeno se uklopio u elegantan, ljetni ugođaj terase, čineći ovu večer za pamćenje.

Posjetitelji su došli u svojim omiljenim ljetnim stylingom, što je dodatno pridonijelo sveukupnoj estetskoj dimenziji partyja. Ljetne haljine, elegantni outfiti i modni dodaci dominirali su prostorom, dok su svi prisutni uživali u vrhunskoj zabavi.

Azura terasa, poznata po svom sofisticiranom ambijentu i odličnom pogledu, bila je savršeno mjesto za opuštanje i druženje nakon intenzivne modne večeri. Ovaj after party još jednom je dokazao da Rijeka nije samo grad bogate povijesti i kulture, već i mjesto gdje se održavaju vrhunski događaji koji spajaju modu, glazbu i zabavu na najvišoj razini.

Vidimo se ponovno sljedeće godine na Riječkim stepenicama i nezaboravnom after partyju u Azuri!

Tekst: P.A.
Fotografije: Azura Club

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO