stepenice3008242

U petak, 30. kolovoza, Rijeku je ponovno obuzeo duh mode i glamura kada su se na monumentalnim stepenicama pored Grand hotela Bonavia održale 16. Riječke stepenice, jedan od najvažnijih modnih događaja u regiji. Ova modna manifestacija, koja već godinama privlači pažnju ljubitelja mode i šire publike, ove godine je ponudila jedinstvenu kombinaciju prestiža, stila i društvenog značaja.

Večernji program započeo je u 20:30 sati, a posjetitelje je dočekao bogat modni sadržaj s čak jedanaest revija, na kojima su predstavljene najnovije kolekcije za jesen/zimu 2024. renomiranih hrvatskih dizajnera. Među njima su se istaknuli Miau Couture, GiVa design by Kristina Zorčić, Boutique Rival design, Irena Anđelić Devčić, Damir TAU, kao i drugi poznati brendovi poput Calico mood i Selin boutique.

Posebna pozornost posvećena je mladim talentima, pa su svoj rad predstavili i učenici Škole za trgovinu i modni dizajn Rijeka, što je još jednom potvrdilo posvećenost manifestacije poticanju razvoja domaće modne scene.

Pod pokroviteljstvom Udruženja obrtnika Rijeka, u suradnji sa Sekcijom tekstila i kože, čak 14 obrtnica iz Rijeke i drugih gradova Hrvatske prikazalo je svoje kreacije. Od kožnih torbi Patrizie Sertić iz MY LEATHER STORY do elegantnih haljina Duške Radotović iz CODE BY BOTUN, svaka kreacija bila je primjer vještine i kreativnosti lokalnih obrtnika.

Trendovi za kosu, koji su upotpunili modne izričaje, djelo su stilista iz studija Perman, dok su za make-up bili zaduženi vrhunski vizažisti Paola Peček, Patrizia Jaklin i Greta Karamarko.

Modne revije nisu bile jedini sadržaj ove večeri. Posjetitelji su uživali u glazbenom programu za koji je bio zadužen DJ Sale For Love, a after party u Azura lounge eat clubu zadržao je posjetitelje do kasno u noć.

Događaj je vodio poznati Davor Garić, a posebnu draž manifestaciji dale su poznate ljepotice koje su nosile revije, među kojima su bile Miss Universe Hrvatske Zrinka Ćorić, Lucija Begić - hrvatska predstavnica na izboru Miss Svijeta, te bivše missice Andrea Erjavec i Ema Gračan.

Manifestacija je okupila i brojna poznata lica iz svijeta politike, sporta i kulture, poput gradonačelnika Rijeke Marka Filipovića, glumice Ane Vilenice, modnog dizajnera Ivana Alduka, te olimpijaca Ivana Krapića i Filipa Pravdice.

Riječke stepenice još jednom su pokazale zašto su postale nezaobilazan dio kulturnog kalendara Rijeke, promovirajući grad kao središte mode, kulture i kreativnosti. Kako je izjavila direktorica manifestacije Ivana Delač, ova modna revija iz godine u godinu raste, potvrđujući svoj status ključnog događaja u regiji. Zahvalila se partnerima manifestacije, pokroviteljima i svima koji su podržali ovaj projekt, naglasivši važnost suradnje u ostvarivanju ovako velikog i značajnog događaja.

Za sve one koji nisu mogli prisustvovati ovom modnom spektaklu, omogućen je izravan prijenos na televiziji Kanal Ri, što je dodatno proširilo doseg i popularnost ovog već tradicionalnog događanja.

Tekst: P.F.
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO