garden1406241

Sinoć je u prepunom Garden Caffe & More u Matuljima održan nezaboravan koncert grupe ex Daleka obala. Atmosfera je bila naelektrizirana, a posjetitelji su uživali u energičnom nastupu jednog od najvoljenijih bendova s ovih prostora. Publika je od samog početka bila potpuno angažirana, pjevajući zajedno sa bendom hitove koji su obilježili njihove živote.

Vrhunac večeri bio je trenutak kada je pjevač Jakša Jordes, u naletu strasti i zanosa, legao na pod i pjevao pred mnogobrojnim obožavateljima. Ova spontana gesta dodatno je rasplamsala već užarenu atmosferu, a publika je odgovorila s oduševljenjem i glasnim aplauzom. Jordesova energija i emocionalna povezanost s pjesmama te način na koji je komunicirao s publikom ostavili su dubok dojam na sve prisutne.

Grupu ex Daleka obala čine pjevač Jakša Jordes i basist Boris Hrepić Hrepa, koji su zajedno osnovali bend nakon što su odlučili nastaviti glazbenu tradiciju legendarne Daleke obale. Njihov zajednički rad donio je novu energiju i svježinu prepoznatljivom zvuku, ali i zadržao suštinu i autentičnost koja je uvijek krasila njihov glazbeni izraz.

Koncert je bio ispunjen poznatim hitovima kao što su "Marica", "Tonka" i "Od mora do mora", koje su publika i bend zajedno pjevali od prve do posljednje note. Svaki član benda dao je svoj maksimum, što je rezultiralo vrhunskim glazbenim doživljajem.

Nastup u Matuljima još jednom je potvrdio status ex Daleke obale kao jednog od najvažnijih i najutjecajnijih bendova na regionalnoj glazbenoj sceni. Njihova sposobnost da stvore nevjerojatnu atmosferu i povežu se s publikom na emotivan i iskren način razlog je zbog kojeg ih fanovi prate i vole dugi niz godina.

Sinoćnja večer bila je pravi glazbeni spektakl, a oni koji su imali sreće biti prisutni zasigurno će je pamtiti dugo vremena. ex Daleka obala pokazala je da su i dalje u vrhunskoj formi, spremni da nastave ispisivati nove stranice u svojoj bogatoj glazbenoj povijesti. Uz to, osoblje Garden Caffe & More Matulji bilo je izuzetno ljubazno i profesionalno, a izbor pića izuzetno kvalitetan, što je dodatno doprinijelo ukupnom dojmu i zadovoljstvu posjetitelja.

Tekst: G.K.
Fotografije: PartyHR

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO