hilton3009211

U spektakularnom okruženju Hiltonovog najnovijeg vrhunskog resorta - Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa - smještenog između šarmantne Opatije i dinamične Rijeke, okruženog planinskim vrhuncima i tirkizno plavim morem, sinoć je održan event pod nazivom Funky Monkey Jungle Tour. Posebno za tu prigodu, jedan od barova riječkog Hiltona pretvoren je u pravu džunglu, s više od stotinjak velikih biljki, od kojih su se isticale impresivne viseće lijane. Ovaj događaj nisu propustili brojni poznati Riječani, kao i njihovi gosti, među kojima su bili Ella Dvornik Pearce, Danijela Gračan, Lana Gržetić, Iva Berišić i mnogi drugi.

Funky Monkey Jungle Tour održan je povodom predstavljanja pobjedničkog koktela natjecanja "Next big thing", kojeg su organizirali Monkey 47 gin i Hilton grupacija. Na digitalno natjecanje bilo je prijavljeno preko 400 koktela, a pobjedu je odnijela mlada i talentirana barmenica Andrea Volajova iz Hilton Prag, koja je osmislila koktel Simia Sour, inspiriran krhkim ekosustavom prašume i ugroženim vrstama divljih životinja. Njezin pobjednički recept temeljio se na dry gin Monkey 47 Schwarzwald te sokom od limuna i brusnice za dodatnu 'svježinu' i stvaranje 'savršenog kiselog okusa', a kao točka na i savršeno je poslužio egg white.

Koktel će se posluživati ​​u 350 hotela Hilton u 29 zemalja, a samo 7 europskih zemalja dobilo je priliku ugostiti svečanu proslavu predstavljanja Simia Sour koktela kao noviteta u ponudi, među kojima i Hrvatska, odnosno riječki Hilton. Cilj natjecanja bio je slavlje ugodnih trenutaka te stvaranje pozitivnih i nezaboravnih uspomena, a upravo za takve trenutke namijenjen je Monkey 47.

Idealan izbor za one koji uživaju u svim blagodatima života, Za iskonske hedoniste i one koji to tek postaju, Monkey 47 je gin autentičnog okusa, serijski destiliran i ručno rađen. Sada već kultni status  može zahvaliti svom autentičnom okusu, odličnoj priči te samom dizajnu. Sastoji se od čak 47 vrsta začinskog bilja, među kojima su cvjetovi akacije, korijeni anđelike, listovi kupine, brusnice i smrekove bobice iz Schwarzwalda, dok su u potrazi za mediteranskim borovicama njegovi kreatori završili upravo u Hrvatskoj, točnije u Lici. Barmeni, poznavatelji i ljubitelji gina cijene složenost i iznimnu harmoniju ovog gina. Svih 47 biljaka ručno je brano te je obrađeno u iznimno mekoj izvorskoj vodi Schwarzwalda. Upravo ova kombinacija proizvodnje pruža izvanredan okus i kvalitetu.

Tekst: Press
Fotografije: One Day Studio

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO