trsat0307221

Sinoć je u sklopu manifestacije Ljeto na Gradini održan prvi zajednički koncert glazbenice Tine Vukov i glazbenika i tekstopisca Roberta Funčića pod nazivom „Riječka priča“. Točno na vrijeme, koncert je započeo u intimnoj atmosferi Trsatske gradine.

Bila je ovo prilika da dvoje glazbenika predstave svoje hvaljene albume - Tina svoj nedavno objavljeni „Što me čini sretnom“, a Robert kantautorski album „Dječak - Brod - Čempres“, čiju je koncertnu promociju odgodila pandemija. Koncert je ujedno bila i prilika da se Tina i Rober prisjete dugogodišnje, uspješne, suradnje koja je započela dok je Tina još bila 13-godišnjakinja.

Glazbenik, Robert Funčić započeo je koncert s pjesmom „Dječak“ s kojom je publiku uveo u lirske tonalitete. Na koncertu još su se mogle čuti i pjesme: Još samo večeras, Tuga dolazi kasnije, Rijeka moj svijet, Troje, Brod, Grad, a publiku su iznenadili i s nekoliko zajedničkih dueta. Cijeli koncert bio je prožet emocionalnošću i mirom, a publika je pulsirala u svakoj Tininoj i Robertovoj noti.

Nakon koncerta Tine i Roberta, Trsatska gradina nastavlja s programom Ljeta na Gradini. Ovoga tjedna Gradina će ugostiti u srijedu, Darka Jurkovića Charlia - bit će to večer jazza. Sam kraj tjedna, u petak, na Gradinu stiže Jelena Radan i Pedro Abreu - koncert kojem se mnogi riječani vesele. Bit će to koncert nazvan „Fado & Voyage“.

Ulaznice za manifestaciju Ljeto na Gradini mogu se nabaviti u Vintage baru na Trsatskoj gradini ili online na portalu mojekarte.hr.

Tekst: Press
Fotografije: Dražen Suvić

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO