U relativno toploj subotnjoj večeri za mjesec prosinac, klub Aquarius i Sound Designersi su bili spremni za gostovanje The Shapeshiftersa koji već ugodno poznaju kultni, zagrebački klub na Jarunskoj obali. Ekskluzivni warm up započela je prekrasna SAM DIVINE i svojom pojavom i glazbenim umijećem zagrijala već pun klub. Zagrebačka publika je već dobrano plesala i uživala kada su za DJ pult uspeli The Shapeshifters dvojac, Max i Simon. The Shapeshiftersi su energično i zajedno sa razdraganom publikom imali simbiozan nastup na kojem Alen Macinić kao i novinar Jurica Radović nikako nisu mogli stati plesati, a televizijski i radijski voditelj Dalibor Petko nije skidao osmijeh s lica.

Dvije stvari su sigurne, prva je The Shapeshiftersi vole Aquarius te kako je subotnji nastup pokazao da ekipa Sound Designers programa svake subote zagrebačkoj publici nudi najbolji izbor za klupski provod, a kako 2011. godina završava subotom Sound Designersi u suradnji s MTV-jem pripremaju najbolji, klupski doček 2012. godine, a vi se već sada možete početi pripremati za Aquarius.

Tekst: Press
Fotografije: Aquarius

{gallery}albumi/aquarius101211:140:90:0{/gallery}

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO