bocarski1702241

Gotovo tri tisuće rasplesanih posjetitelja bilo je na najvećem partiju u mjesecu ljubavi u zagrebačkom Boćarskom domu. Lollipop je od svojih prvih događanja zahvaljujući posebnosti i izvrsnom programu osvojio publiku. Još je značajnije to što je uz još neke glazbene brendove postao gotovo jedino mjesto gdje se mladi zabavljaju uz urbanu glazbu.

Na najvećem Valentinovo partiju u Zagrebu, uz hitove 2000-ih i 2010 - ih godina po kojima je ovaj događaj prepoznatljiv, nezaboravnu plesnu večer upotpunile su ljubavne animacije, nagradne igre, promocije. Tu su i nezaobilazne poklon lizalice kojih je u Boćarskom domu brojnim zaljubljenim parovima, ali i onim ne - zaljubljenim, podijeljeno više od 4000.

Lollipop je u samo tri godine održavanja osvojio srca desetaka tisuća posjetitelja diljem Hrvatske. Prerastao je u mega-spektakl, koji je u osam hrvatskih gradova održao ukupno 30 događaja i dosegnuo zavidnu brojku od više od 50 tisuća posjetitelja te titulu najbrže rastućeg hrvatskog brenda u industriji glazbenih događaja. Ovaj uspješno izgrađen community koji neprestano raste tako je postao prepoznatljiv po glazbenim događajima na inovativnim i drugačijim lokacijama poput Medvedgrada, Muzeja za umjetnost i obrt, Laube, sljemenskog tornja i mnogih drugih.

Lolllipop eventi nakon Zagreba nastavljaju se diljem Hrvatske, ali i susjednih zemalja. Sve o nadolazećim eventima moći ćete saznati uskoro putem društvene mreže Instagram / @lollipop.cro

Ulaznice za Lollipop događaje mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr.

Tekst: Press
Fotografije: Dino Ninković

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO