bundek0309231

Na Bundeku je održan najzabavniji party "Back to School" u organizaciji Little Stars by Nina. Ova jedinstvena manifestacija, posvećena najmlađima, okupila je 250 djece i njihovih obitelji, a dan je bio ispunjen radošću, zabavom i učenjem. Specijalizirani tim za brigu o djeci na vjenčanjima i raznim proslavama, a predvođen vizionarkom Nikolinom Hajdarovac postao je sinonim za stvaranje nezaboravnih doživljaja, za djecu od 0-12 godina. Ono što ih izdvaja su upravo predane 'tete čuvalice' koje pružaju iznimnu skrb i osmišljavaju zanimljive aktivnosti za djecu, a upravo na ovom održanom partyju, u to su se svi mogli i uvjeriti.

"Vjerujemo da svako dijete zaslužuje nezaboravno djetinjstvo, a mi smo tu da to i ostvarimo", kaže Nikolina Hajdarovac, pokretačka snaga ove originalne poslovne ideje. „Naše tete čuvalice u potpunosti brinu o najmlađim gostima na svim eventima i proslavama, osiguravajući im fantastičan provod dok roditelji opušteno uživaju u posebnim trenucima." U to su se uvjerili Maja Šuput, Lucija Lugomer te Cindy i Sandi Pego, vjerni korisnici ovih inovativnih usluga koje nudi Nikolinin tim.

Događaj "Back to school" imao je 10 zadivljujućih kutaka, uključujući kreativne radionice, oslikavanje lica, modeliranje balona, sportske aktivnosti, kinetičke eksperimente, edukativne igre, osvježavajuće koktele i slatke poslastice.

Jedan od vrhunaca dana bila je čarobna izvedba Magica Leona, aktualnog pobjednika Supertalenta, u kojoj su između ostalih, sa svojom djecom uživali i spisateljica i voditeljica Emina Pršić, influencerice Petra Božić i Ana Vladušić, Aleksandra Kramberger i još mnogi drugi.

Kako je "Back to School" aktualna tema, Nikolinin tim je predan tome da prilagodbu na školu, maloj djeci, učine što ugodnijom. Njihova predanost stvaranju nezaboravnih iskustava nastavlja se u novim projektima koje su već mnogi roditelji prigrlili.

Tekst: Press
Fotografije: Zvonimir Kušec

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO