Zagreb je pun, vrućine prolaze, a noćni život kreće punom parom. Zasigurno jedan od najvećih događaja ovoga mjeseca u zagrebačkom nightlifeu je ekskluzivno V.I.P otvorenje novog noćnog kluba RED na Remetinečkoj cesti 116, koji se dogodio sinoć, 02.09. u petak. Ekskluzivno uređenim interijerom, odvojenim V.I.P prostorom na drugom katu kluba, odličnim programima, atraktivnim hostesama i performansima raznih umjetnika, te i više nego prihvatljivim cijenama, night club Red će pokušati pružiti mladim ljudima željnima dobre zabave upravo to.

Želimo pružiti mladim ljudima prije svega odličan provod, u ugodnom društvu i prostoru, a da im ne izvadimo zadnju kunu iz džepa, kao što rade nama slični klubovi ovoga tipa, a zauzvrat svojim gostima ne pružaju ništa. Želimo da se ljudi osjećaju ugodno ovdje, a mislim da s obzirom na cijene, vrhunsko uređeni prostor i programe koje imamo, ćemo to i postići. Brojni ugledni uzvanici iz javnog, političkog i društvenog života su nazočili sinoćnjem V.I.P otvorenju, a samo neki od njih su; Simona Gotovac, Iva Jerković, Sabina Čedić, Bruno Orešković, Mladen Burnać, Vjekoslava Bach i ostali - rekao je mladi poduzetnik Ivan, te Vas pozvao sve na službeno otvorenje u subotu, 03.09.Naravno, uzvanici će za dobrodošlicu zasladiti nepce odabranim šampanjcima, kavijarom, egzotičnim voćem te jedinstvenim fingerfoodom i večeras.

Kokteli, prelijepe hostese i ljubazno osoblje samo će upotpuniti toplu i opuštenu atmosferu koja je zagarantirana. Sve informacije možete dobiti na broju 092 / 201 - 9127.

Night Club Red, Remetinečka cesta 116 , Zagreb – Remetinec.

Tekst: PR
Fotografije: Press
{gallery}albumi/red020911:140:90:0{/gallery}

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO