Goran Navojec i Ivana Kindl pobjednici su šeste sezone HRT-ova showa zvijezde pjevaju! Oni su u velikome finalu u kojemu su tri preostala para izvodila po tri pjesme osvojili najviše bodova  žirija, ukupno 117 a nakon glasovanja publike potvrdili su sjajan rezultat. Ove subote u finalu izvodili su tri pjesme- What a wonderful world, When the saints go marchin in i Ne gledaj me tako i ne ljubi me više.

„Prije neki dan rekao sam kako sam koketirao  sa estradom i evo vidite što estrada napravi od čovjeka, pobjednika šeste sezone! Za jednog dramskog umjetnika to je pirova pobjeda, hahahaha! To ne ide jedno s drugim, no evo, to sam odradio i sada se moram vratiti natrag u ove mirnije, glumačke vode.“, rekao je Goran u svojim prvim dojmovima nakon pobjede.

Na upit razmišlja li nakon pobjede i o pjevačkoj karijeri, rekao je kako je o tome  razmišljao još u srednjoj glazbenoj školi, no želja za dramskom umjetnošću je prevagnula.

„Dojmovi su sjajni, to je bilo jedno fantastično druženje, kada krenete u ovako nešto, svakodnevne vježbe iz tjedna u tjedan, vidite koliko je to strašno teško. Recimo, teške su mi bile Majke, odnosno Ja sam budućnost, bila je sjajno primljena ali smo strašno vježbali za tu pjesmu“, opisao je Goran svoja iskustva tijekom ove sezone.

Marija Borić i Giuliano večeras su bili sjajni drugi, a izvodili su Zar je voljeti grijeh, Je veux i Ključ života. Iako su po glasovima žirija sa 110 bodova bili treći, nakon što je publika rekla svoje, izbili su na drugo mjesto. „Meni je ovo super, jako sam zadovoljna, ušla sam u finale i time opravdala prošlogodišnju pobjedu. Ovo je sasvim normalno i sretna sam jer sam dobila povratnu informaciju što publika misli o meni i koliko me voli. Da je bilo samo do žirija, ne bih tako daleko stigla“, povjerila se Marija.

Trećeplasirani bili su Nikša Kušelj i Ivana Husar, koji su za svoje tri izvedbe dobili 116 bodova žirija. U finalu su nastupali sa skladbama Zar više nema nas, Tu Vuo' Fa' Americano i Sanjao sam noćas da te nemam.

Iako treće plasiran, Nikša je bio zadovoljan svojim nastupima. „Super mi je bilo, i bila je jedna jako interesantna emisija, drago mi je da su pobijedili Goran i Ivana koji su zaista bili divni, zapravo, pobijedili su moji favoriti. Ispunilo se ono što sam i najavio – pobjednik će biti u znaku Vage, sve se na neki način poklopilo. Ovo je bila sezona za pamćenje“, sažeo je Nikša svoje dojmove.

Već slijedeće subote na HRT-u, u terminu Zvijezda nakon 20 sati sati HRT će izravno prenositi 20. Doru, u kojoj će Nina Badrić izvesti pjesmu s kojom će nas predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu!

Tekst: Press služba / HRT
Fotografije: HRT
{gallery}albumi/pjevanje110212:140:90:0{/gallery}

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO