zenska2609241

Sinoć je održana prva epizoda nove sezone popularnog talk-showa "Ženska priča" u klubu hrvatskih glazbenika SAX!, a ova epizoda bila je posebna jer je emisija proslavila svoj 12. rođendan. Uvodno slavlje, uz mnoštvo emocija i smijeha, dodatno su obogatili zanimljivi gosti. Voditeljica i spisateljica Marijana Perinić ugostila je pjevačicu i TV voditeljicu Renatu Končić Mineu, spisateljicu i poučavateljicu tehnika za samorazvoj Josipu Pavičić, frontmena grupe Vatra Ivana Dečaka te glumca i voditelja Igora Mešina. Pod vodstvom Marijane Perinić, tema "Novi početci" odjeknula je u atmosferi punoj inspiracije i osobnih priča. Gosti su kroz iskrene razgovore podijelili svoja iskustva o životnim prekretnicama, novim prilikama i osobnim promjenama.

Spisateljica, Josipa Pavičić, podijelila je s publikom svoju dugogodišnju strast prema pisanju koja je započela još u djetinjstvu. U svojoj posljednjoj knjizi "Ja, pa ja i opet ja!", Josipa se bavi teškom temom narcisoidnosti, a knjiga je snažno odjeknula kod čitatelja. "Koliko mi je drago da knjiga pogađa temu, toliko me rastužuje činjenica o velikoj potražnji knjige. Uskoro izlazi i treće izdanje knjige, što pokazuje koliko je to veliki problem današnjice“ istaknula je Josipa. Također je podijelila kako joj se s godinama mijenjala perspektiva o ljubavi, te da nakon četrdesete vanjski izgled prestaje biti ključan već se fokus prebacuje na dublje vrijednosti. A kao odgovor na koji način popunjava slobodno vrijeme, uz odlazak na tržnicu i kuhanje spomenula je i svoju strast za čišćenjem.

Renata Končić Minea, tv voditeljica i pjevačica, podijelila je svoj životni moto te iskustva iz karijere koja sljedeće godine obilježava 30 godina. Iako vrijeme brzo prolazi, Minea s ponosom ističe kako i dalje čuva dijete u sebi, a posebno ju raduje kad na koncertima vidi mladu publiku koja pjeva njene hitove iz prošlih desetljeća. Kao odgovor na pitanje kako održava svoju mladolikost podijelila je svoju tajnu: „Naučila sam kroz život prolaziti s osmijehom na licu, takva sam, i mislim da se to odražava na meni.“ Također je otkrila i kako je njezin životni moto kada je riječ o ljubavi vrlo jednostavan: “Ja kad se zaljubim, to je ili jako ili nikako“, a podijelila je i kako osluškuje svoje srce kad je riječ o ljubavi: "Kad unutarnji osjećaj kaže da nešto nije u redu, treba ga poslušati."

Glumac i televizijski voditelj, Igor Mešin, govorio je o svom bogatom iskustvu na kazališnim daskama, pred televizijskim kamerama i u braku koji traje 29 godina. Njegov savjet za sretan i uspješan brak je održavati svježinu u braku, odnosno njegovim riječima "svaki dan - novi početak". Igor je publici priznao i kako mu pripreme za svaku ulogu traju dugo, budući da uvijek teži usavršavanju. „Svakodnevno odustajem u svom poslu, ali se baš u tom trenutku dogodi nešto da ipak moram nastaviti dalje. Na primjer, u 19:30 kad odustanem onda se javi glas da je publika došla i da moramo na scenu pa ipak ne odustanem“ šaljivo je izjavio Igor te naglasio kako je publika glavni motivator u njegovom poslu. S osmijehom je govorio o gafovima na sceni, ističući da publika u kazalištu često ne zna kada pogriješi, ali kolege na sceni uvijek primijete i tada nastaje prava komedija.

Frontmen grupe Vatra, Ivan Dečak, otkrio je kako ne čeka da ga inspiracija "pogodi" već redovito radi na pisanju pjesama. "U 25 godina karijere, možda sam samo tri puta napisao pjesmu u trenutku inspiracije" - podijelio je Ivan te dodao kako si je zadao radno vrijeme kojega se pridržava svaki dan. Na pitanje o njegovim situacijama s posla koje su ga nasmijale do suza prisjetio se smiješnog trenutka sa snimanja emisije, kad je Jacques Houdek pretjerao lupajući po gljivi, a Ivan mu je bez razmišljanja dobacio "Nije ti ovo toster!". Kasnije je dodao kako još uvijek nije siguran zašto je baš to rekao. Također, uz duhovite komentare, priznao je kako mu kuhanje nije jača strana, ali čišćenje, baš kao i kod Josipe, zauzima posebno mjesto kao način opuštanja.

Kao i uvijek, sav prihod od ulaznica doniran je Hrvatskom forumu za borbu protiv raka dojke, Europa Donna Hrvatska. Ova humanitarna gesta postala je prepoznatljiva tradicija Ženske priče, čime emisija dodatno doprinosi važnim društvenim ciljevima.

"Ženska priča" je kroz godine postala puno više od talk-showa - ona je prostor za dijeljenje osobnih priča, smijeh i inspiraciju. Klub SAX! i sinoć je bio ispunjen do posljednjeg mjesta, a publika je s oduševljenjem pratila rođendansku emisiju. Sinoćnja epizoda, ispunjena smijehom, inspiracijom i emotivnim trenucima, još jednom je dokazala da Ženska priča i nakon 12 godina uspješno okuplja i oduševljava publiku. Gledatelji s nestrpljenjem iščekuju nove epizode i zanimljive goste koji će zasigurno donijeti nove životne priče i iskustva.

Tekst: Press
Fotografije: Marina Ribar

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO