peti1302241

Diva Natali Dizdar krajem prošle godine objavila je album "Blues po kišnim plažama", njezin singl "Krug" je mjesecima vladao eterom, prošli tjedan osvojila je dvije nominacije za prestižnu nagradu Porin, u kategorijama Najbolje ženske vokalne izvedbe i Najboljeg pop albuma, osvojila je i nagradu na Najbolju pop izvođačicu na dodjeli nagrade Rock&Off, a protekla dva dana oduševljavala je publiku u Zagrebu i Rijeci.

Publika u prepunom zagrebačkom klubu Peti kupe i Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku uživala je u romatičnoj magiji kakvu može stvoriti samo Natali. Okupljeni su se nježno gibali u ritmu neodoljive "Dan po dan", "Znam da me voliš", "Toliko toga", "Iluzionist", "Stop", "Trik"...

Natali je publiku počastila i pjesmama "Ocean" i "Zadnji dan ljeta" koje su obilježile proteklih nekoliko godina Nataline karijere, a na repertoaru su se našle i Arsenova "Zamijenit ću te gorim", Rundekova "Mjesecu je dosadno" i Šaranov "Grijeh". Oduševljenje je izazvao i aktualni singl "Krug", a publiku je digla na noge i rasplesala svojim hitom i prvom pjesmom "Ne daj", tijekom koje je publika tradicionalno odradila vokalni dio i nagradila ju ovacijama.

"Srce mi je kao kuća! Hvala svima na dolasku, bili ste predivni!", izjavila je Natali.

Pred Natali je godina puna uzbuđenja te ju očekuju brojni koncerti, dodjela nagrade Porin, ali i nastup na Zagrebačkom festivalu 19. travnja.

Tekst: Press
Fotografije: Filip Bušić

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO