RNB Confusion X-Mas je jedna od najljepših Božićnih priči koju Vam se svake godine tradicionalno prepričava u vrućoj atmosferi kluba Mansion (ex Piranha). I ove godine, najljepšu klupsku bajku u gradu spremila je ekipa RNB Confusion-a, a svi ONI koji su vjerno pratili iz godine u godinu, znaju da je ovo bio poseban događaj koji se ne propušta. Za odlično Božićno raspoloženje proteklih godina bili su zaduženi Bolesna Braća, Marija Husar, Connect, Poison Ivy, Dj Asha, Angelsice, Rotaract klub i dr. I ovaj Božić sa RNB Confusion-om bio je uistinu poseban...

I ovog Božića Rotaract klub Zagreb-Sesvete i RNB Confusion Fondation zajedno su predstavili humanitarni projekt „STIPENDIJOM KA DIPLOMI“, projekt koji je već sad izrastao u tradiciju. Božićno darivanje talentiranih mladih ljudi putem novčane stipendije i ovog je Božića humanitarna misija. Pretprošli Božić ovu vrijednu stipendiju zasluženo je dobio Ivan Biočić, prošlog Božića stipendija je pripala Filipu Šijanskom.

Nakon godinu dana oni uspješno nastavljaju nizat vrijedne uspjehe u glazbenoj školi i natjecanjima, kao i sportu i natjecanjima. Ovaj Božić Rotaract klub i RNB Confusion Foundation stipendiraju novog talenta, a kupnjom božićne humanitarne rakije na rakija baru u vrijednosti od 10 kn pomagalo se akciji „Stipednijom ka diplomi“.

Ukoliko ste zainteresirani sudjelovati u akciji slobodno nam se obratite na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Tekst: G.K. / Press
Fotografije: Goran Peresin / Goxcom
{gallery}albumi/mansion241211:140:90:0{/gallery}

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO