ritz1705241

Prošlog petka, 17. svibnja, Ritz Club u Zagrebu postao je prava oaza zabave i glamura s događajem pod nazivom "Baywatch". Inspiriran poznatom serijom, ovaj party je donio dašak ljetnog šarma i uzbuđenja u sam centar Zagreba, privlačeći brojne ljubitelje noćnog života.

Za glazbeni spektakl bili su zaduženi DJ-i Zorden i Phillip X, koji su svojim setovima osigurali vrhunsku atmosferu tijekom cijele noći. Zorden je otvorio večer s vrućim ritmovima, brzo podižući raspoloženje među publikom. Njegova sposobnost da intuitivno prepozna što publika želi čuti dovela je do toga da se plesni podij ubrzo napunio.

Phillip X je preuzeo DJ pult kasnije tijekom noći, donoseći sa sobom energičan miks progressive house i techno hitova. Njegova izvedba je bila savršeno balansirana, kombinirajući snažne ritmove s melodijama koje su publiku držale u stalnom pokretu. Njegov nastup bio je prava poslastica za sve prisutne, potvrđujući njegov status jednog od najtraženijih DJ-a u regiji.

Dodatnu čaroliju večeri osigurale su plesačice iz Ritz Entertainmenta. Njihove koreografije, kostimi inspirirani serijom Baywatch i energični nastupi savršeno su se uklopili u temu večeri. Plesačice su svojom karizmom i talentom dodatno obogatile vizualni dojam, čineći cijeli događaj još posebnijim.

Ritz Club je, kao i uvijek, bio besprijekorno organiziran. Ambijent kluba bio je prilagođen temi, s dekoracijama koje su podsjećale na plaže i ljetne zabave, stvarajući osjećaj kao da smo se preselili na obalu oceana. Posjetitelji su bili oduševljeni pažnjom posvećenom svakom detalju, što je cijelu večer učinilo nezaboravnom.

"Baywatch" party u Ritz Clubu još jednom je pokazao zašto je ovo mjesto jedno od najpopularnijih za noćni izlazak u Zagrebu. Kvalitetna glazba, talentirani izvođači i izvrsna organizacija stvorili su savršenu kombinaciju za večer koju će svi prisutni još dugo pamtiti.

Za sve one koji su propustili ovaj spektakularni događaj, Ritz Club već priprema nove iznenađenja i vrhunske zabave. Nakon ovakve noći, očekivanja su visoka, a ljubitelji dobre glazbe i provoda već s nestrpljenjem iščekuju sljedeći party.

Tekst: G.K.
Fotografije: Ritz Club

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO